A rendőrök miért nem veszik észre, vagy ha észrevették, miért nem tesznek semmit?
Nagyon kezd eldurvulni a helyzet az utakon. Tudom, a járvány miatt van, mindenki ideges, nagy a bizonytalanság, megszűnnek a munkahelyek, nincs pénz, sírnak a gyerekek otthon, össze vagytok zárva a családdal, nincs menekvés.
Ezt mind megértem.
Azt nem értem, miért kell feltétlenül kiélni ezt a közutakon? Ott kiengedni a gőzt? Elszabadult a pokol, komolyan. Eddig sem volt piskóta a közlekedés, de ez mostmár több a soknál.
Hogy lehetne jelezni a rendőrségnek, hogy basszus, vakok? Találjanak már ki vmi idegbeteg-gátló módszert! Vannak, akik nem feltétlenül balesetben szeretnének elpatkolni, vagy nyálazni egy életen át!
Nem sorolom fel, miket láttam-éltem meg csak az elmúlt héten. Láthatjátok a hírekben. Sajnos kénytelen vagyok autóval ingázni a munkahelyemre, de ez így nem oké.
"De az ország többi részén iszonyat forgalomnövekedés van, és jelentősen romlik a morál is. Mintha az orosz videókból tanulnának az emberek vezetni."
ha forgalomnövekedés van, akkor valószínűleg sok olyan is vezet aki eddig nem (rendszeresen). Nem a morállal van baj, csak simán bénák
A sok nagyképű, német autópályához szokott takonymajom kényszerűen itthon dekkol. Egyik se szuzukival jár, hanem túlmotorizált szarokkal.
A rendőrök meg covidzárkásokat kénytelenek zaklatni teljesen értelmetlenül.
Utolsó, igazad lehet, erre nem gondoltam, hogy házalniuk kell. Fantasztikus lehet nekik is, meg annak is, aki beteg. Mire elalszik lázasan, dörömbölés az ajtón, nyissák ki, rendőrség..
A lóerőpörgetőkkel is baj van, audi, bmw, mercedes meg az összes kisebbségi komplexusban szenvedő pöcsvagyok-típusú autóval sokkal több, mint eddig, de azokkal is, akik alkalmi munkakból éltek, nagyon idegesek, ittasok. Nem fogok felsorolni mindent, majd esetleg készítek videógyűjtemenyt.
Nézd meg a Bereczki gyerek M7-esen összehozott alkotmányát. 4 majom ment egymásba. Az első hülye állítólag megijedt a traffipaxtól :)
Namost vagy ez a legújabb mese a büntifékre, vagy jó tajparaszt szokás szerint egymás seggében vonatoztak és nem 130-al. Csak azért úszták meg ennyivel, mert kicsi volt a sebességkülönbségük, de jól láthatóan Bereczkiék seggelték meg legjobban az előttük levőt. Mindig mondom, hogy 2 oszlopnyit le kell maradni, nem tizenmétert. Dehát aki hülye az hülye.
Oh, a legújabb verzió szerint madártól ilyedt meg az előttük levő az autópályán :) [link]
ő megállt, dehát a mögötte levő meg.aszta hátulról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!