Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » 20km-t tettem meg kocsival,...

20km-t tettem meg kocsival, amikor eszrevettem hogy be volt huzva a kezifek. Lehet ennek valami karos kovetkezmenye?! :| Kicsit fustolt a kocsi a hatso kerekeknel es egett szaga volt.

Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 16:13
1 2
 1/14 anonim válasza:
46%
Én tettem már meg 40-et is.. :D igaz nekem nem füstölt semmi sem... a női feledékenység.. ez ilyen..:D
2012. nov. 23. 16:17
 2/14 anonim ***** válasza:
18%
hallod kell neked kocsi..mint mókusnak az erdötüz kb..hallod legközelebb kormányozni vagy indexelni felejts el..
2012. nov. 23. 16:24
 3/14 anonim válasza:
37%
hallod. ilyen előfordul..hollod??
2012. nov. 23. 16:27
 4/14 A kérdező kommentje:
nem kertem okoskodast! kerdesre valaszolj,vagy nee is irj!
2012. nov. 23. 16:28
 5/14 anonim ***** válasza:
37%
nekem az agyamra volt káros következményekkel ez a kérdés.
2012. nov. 23. 16:34
 6/14 anonim ***** válasza:
18%
ostoba..látni hogy nöböl vagy...hallod ekeszarv való nektek nem kocsi..amúgy a simán szétvágtad a betéteket.és megnyúlt a kézifékkábel is,úgyhogy szakszervizbe viheted a kocsit azért füstölt és volt égett szag..ja és igy télen ne nagyon használj kéziféket mert az eseleges nappal akocsi alján felgyült folyadék éjjel megfagy és a bóvdenházban a bóvdenvezetéket nem tudod kiengedni olyanak hat mintha beragadna a kézifékkar...h tapasztaltabb ember is hajtja akocsit érzni fogja aféken hogy "nyúlosabb"ok?müszaki vizsgát tettél?vagy csak a melleid mutogattad...ha van jogsid ezt mind tudnod kellene...
2012. nov. 23. 16:50
 7/14 anonim ***** válasza:
62%

Elkel menni egy szerelőhöz és megnézetni.

A kézifék károsodott szinte biztosan. Sőt amúgy sem lehetett a toppon hiszen ha jó akkor észre kellet volna venni, hogy behúzva maradt.

2012. nov. 23. 16:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok baja nem lett ettől, simán kibírja. Viszont érdemes lenne leenőriztetni, ugyanis egy jól fogó, rendesen behúzott kézifékkel észre kellett volna venned ha behúzva marad.
2012. nov. 23. 17:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
elégett a féked, baszhatod, mert semmit nem fog, amig ki nem hül... ha nem kopott le fémig a pofa (ha dobfék van hátul) akkor kihül és jóval kevesebb ideig, de használható tovább... ha fémig kopott (fékezéskor csikorog, nyikorog) akkor azt javaslom cseréld ki... kézifék csak a hátsóféket fogja be, de fék van elől is, ami tudtommal kivétel nélkül tárcsa elől, az pedig gond nélkül megállítja az autót, de ha megcsúszik veszélyesebb, mert nem egyenlően fog nemtapadni, hanem a hátsó jobban fog, mint az első, ezért azonnal megpördülhetsz. ha normálisan fékezel fémig kopott hátsófékkel is tudsz menni, csak a müszaki vizsgán nem fog átmenni a kocsi, az előtt cseréld ki. de csak ha fémig kopott, ha nem, használd egészséggel, amint kihül, használható. remélem segítettem!
2012. nov. 23. 21:25
 10/14 A kérdező kommentje:

A normális válaszokat köszönöm!

Egy hónapon belül kell elvinni vizsgáztatni, de előtte mindig elszoktuk vinni szerelőhöz megnézetni. Ott akkor valószínűleg kifog derülni ez a malőr,ugye?:S (Apumnak nem szóltam az esetről.)

2012. nov. 23. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!