Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki tud segíteni a Technika...

Valaki tud segíteni a Technika házimban?

Figyelt kérdés

A feladat:

' Mondj 5-5 pl-t arra, hogy milyen hasznos és káros hatása van a gépjárműveknek! '

2012. jan. 29. 16:35
 1/8 anonim válasza:

Ez nagyon egyszerű...

Hasznos: Gyors, háztól házig szállít.

Káros: Drága üzemanyag, kevés embert tud szállítani.

Ilyenekre gondolj.

2012. jan. 29. 17:06
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

És a környezettel kapcs. ?

2012. jan. 29. 17:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Gondolkodj már kicsit, ennyire nem vagy tisztában ilyesmivel? Őszintén, hány éves vagy, 8? =/
2012. jan. 29. 17:28
 4/8 A kérdező kommentje:

Segítséget kértem nem oltogatás!

Lehet h én 8 éves vagyok, de hogy neked sem több az agyi szinted az is biztos.

2012. jan. 29. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Te kérdező, hogy te mekkora egy szemét vagy. De tényleg nem vagy arra képes, hogy forgasd meg annyira az agyad, hogy rájöjj, hogy az autók szennyezik a levegőt, viszont aki megpróbálja helyetted használni az agyát, azzal gorombáskodsz.
2012. jan. 29. 18:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Józan paraszti ésszel lehet keresgélni erre megoldásokat, akkor kivétel ha kisegítőbe jársz!
2012. jan. 29. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Így hamarjában:

Gyors, kényelmes, a tömegközlekedési eszközök sok embert tudnak egyszerre szállítani.

Levegőszennyezés (CO, NO₂, korom + üvegházhatás), zaj, nem megújuló energiaforrások kiaknázását igényli az üzemeltetésük, balesetveszélyesek, a személygépkocsik kevés embert tudnak szállítani. Az utak fenntartása, ill. karban tartása gyakran szintén környzetszennyező módon történik.

2012. jan. 29. 19:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak, nagyon szépen köszönöm! :)

Meg mindenkinek aki tényleg a kérdésre válaszolt!

A többieknek meg csak annyit h én is tudok mondani csak ötleteket kértem hátha valaki más jobbakat tud írni mint én. Ha meg nem jutna eszembe semmi az az én dolgom lenne és amúgy is nem kell beszólogatni, h nem tudom használni az agyam. Segítséget kértem nem oltagatást!!

2012. febr. 2. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!