Debrecenben a közlekedési lámpák előtt az úttesten kolduló hajléktalanokkal miért nem kezdenek már valamit?
Tilcsákbe, mi?
A szegényekért 10 év alatt SEMMIT sem tettek.
Nem járok napi szinte Debrecenben, de azért voltam már néhány alkalommal, és nem tapasztaltam olyat, hogy rosszabb lenne ott a "hajléktalan helyzet", mint más városokban, hogy tömegek koldulnának az úttesten.
Lehet van ilyen, én nem tapasztaltam.
Egyszer volt olyan, hogy az egyik forgalmas, több sávos úton leállt a forgalom, mert egy hajléktalan kinézetű fazon bóklászott az úttesten, de az se ment oda senkihez, úgy gondolta, hogy ő nem a lámpánál, és nem is a legrövidebb úton megy át a forgalnas úton a másik oldalra.
Sokkal rosszabb volt a helyzet pl a vasút állomáson, és annak közelében, ott már nem ritka eset volt a koldulás, lejmolás, vagy annak kísérlete, annak ellenére, hogy ott a rendőrök is szinte mindíg kint vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!