Lehet kérvényezni valahol járőrözést, ha sok szabálytalant látok az utakon?
Figyelt kérdés
Vannak olyan időszakok, amikor egy út alatt egyfolytában szabálytalankodásokat látok, de nem csak olyat, hogy átmegy a piros lámpán, hanem nem adja meg az elsőbbséget, rámcentiz, majdnem nekem jön stb. Jól jönne ilyen időszakokban a rendbetétel. Tudom, lehet itt fogni a frontra, de aki nem bírja, az egyszerűen ne üljön autóba!2021. márc. 27. 01:07
1/6 anonim válasza:
Lehet , kérni sok mindent lehet.
Az biztos , hogy ha nem kéred, akkor tuti nem is valósul meg. Ha kéred, akkor meg lehet, hogy igen.
3/6 anonim válasza:
Meg van a napi nyafogós kérdés is, köszönjük!
4/6 anonim válasza:
A megyei illetékes hatóságnak kell írni egy kérelmet.
Én is vidéken lakom, szerencsére megcsinálták az utakat, viszont cserébe lakott területen autópályának használják. Reggelente életveszélyes olykor kitolatni a kocsival, mivel azon kell izgulni mikor fognak beléd menni ha nem tud megállni.
5/6 anonim válasza:
Láttad a remény rabjait? Minden nap írt egy kérvényt. 10 év után meguntak, s teljesítették a kérését
6/6 anonim válasza:
Minek akarnád kérvényezni? Így is 2-3 km-enként kint állnak ezek a semmirekellők, gyakorlatilag veszélyhelyzetet teremtve, nem egyszer nyomtak előttem 90-nél satut mert megijedtek hogy megbüntetik őket, arról nem is beszélve hogy mindenki azt lesi kinn állnak-e az út szélén és senki nem nézi az utat... Aztán meg megy a csodálkozás hogy amint nem lát sehol egy sünt egyből nyomja a gázt mint süket a csengőt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!