Àthajtottam a piroson?Ha vannilyen kereszteződès, mi a megoldàs?
Elèg furcsa szitu...
kerepesi út plàza kihajtónàl.
gyalogosnak van làmpa autósoknak nem làttam. èn bementem a kereszteződèsbe,mikor a gyalogosoknak zöldvolt.Zebràn menőknek megadtam az elsőbbsèget, viszont volt egy ember aki pàr mèterrel arràbb ment... nem zavartuk egymàst de beszólt, hogy neki zöld van (hozzà teszem a kerepesi út külső sàvjàn gyalogolt keresztbe) megnèztem google maps on de nem làttam ott se làmpàt, ahogy a garàzsból kihajtok....
Olvass vissza. Másik kijáratnál történt.
Kirakta a haverját, és megfordult egyirányúban. A parkolóházbabe be se ment, ott látta volna, hogy az nem kihajtó.
igen...
sajnos konkrètan a bejáraton mentem ki, ès amit kètirányúnak gondoltam az bizony 1 irányú...
ahhoz hogy ne hibázzak a legbölcsebb amit tehettem volna bemegyek a parkolóba, körbemegyek, ès a kijáratnál gyors ki dobom.
40
Egyébként is mindig a kanyar, a köd, az eső, a szél, a Nap, a szomszéd kutyájának az előző tulajdonosának az anyacsavarja a hibás.
45
Örülök, hogy belátod.
Arra utaltam, amikor a híradásokban megjelennek az olyan címek, hogy a köd miatt történt balesetben blablabla... Nálunk azonnal megkezdődnek a mentőszirénák zúgása, ha fél centi eső leesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!