Àthajtottam a piroson?Ha vannilyen kereszteződès, mi a megoldàs?
Elèg furcsa szitu...
kerepesi út plàza kihajtónàl.
gyalogosnak van làmpa autósoknak nem làttam. èn bementem a kereszteződèsbe,mikor a gyalogosoknak zöldvolt.Zebràn menőknek megadtam az elsőbbsèget, viszont volt egy ember aki pàr mèterrel arràbb ment... nem zavartuk egymàst de beszólt, hogy neki zöld van (hozzà teszem a kerepesi út külső sàvjàn gyalogolt keresztbe) megnèztem google maps on de nem làttam ott se làmpàt, ahogy a garàzsból kihajtok....
És ha ilyet látsz akkor fordulj meg légyszíves :D
nyugodj meg, ez oldalt van.... soha egyszerse esett megvelem , hogy bàrkivel szenbe mentem volna... piroson se mentem mèg àt soha ez volt az első...( mondjuk velem szembe jöttek màr, de annyival volt rosszabb,hogy benne fel se merült, hogy rossz forgalmi sàvban van)
de mondjuk ez teljesen màs kategória amit èn csinàltam...
"mivel kitettem egy szemèlyt így ez nekem holt tèrben volt illetve a földön kestem"
Jóember, mindkét oldalon (gyengébbek kedvéért: jobb és bal oldalon is ott virít a lámpa az oszlopon. Nem csak a fejed fölött! Összesen négy lámpatest van, amit nem vettél észre. Azért ez már nem kis teljesítmény.
14 Ez naonjó!
Kérdező - ez naongáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!