Àthajtottam a piroson?Ha vannilyen kereszteződès, mi a megoldàs?
Elèg furcsa szitu...
kerepesi út plàza kihajtónàl.
gyalogosnak van làmpa autósoknak nem làttam. èn bementem a kereszteződèsbe,mikor a gyalogosoknak zöldvolt.Zebràn menőknek megadtam az elsőbbsèget, viszont volt egy ember aki pàr mèterrel arràbb ment... nem zavartuk egymàst de beszólt, hogy neki zöld van (hozzà teszem a kerepesi út külső sàvjàn gyalogolt keresztbe) megnèztem google maps on de nem làttam ott se làmpàt, ahogy a garàzsból kihajtok....
Van hát.....
Mi a megoldás? Legközelebb jobban figyelj.
igen...
eskü hogy nem làtom
persze azt hozzàteszem:
A1: a kresz az kresz tehàt hibàztam, ès nem mentsèg.
A2: legközelebb ha olyan èrzèsem van hogy vmi nem stimmel akkor higgyem el hogy vmi nem okès...
Azért az elég durva, hogy 2, kettő, Two, Zwei, Dos, Dva darab lámpa virít előtted és nem veszed észre?
Arról nem is beszélve, hogy az sem tűnt fel, hogy bizonyos irányokban állnak az autók a nagy fekete dobozok előtt (hátulról a lámpatestek), másik irányokban meg fékezés nélkül suhannal át ekkora kereszteződésen?
Nem, azt mondom, mindenkivel előfordulhat, hogy benéz valamit, de azért ez nem piskóta
Ha a gyalogosoknak lámpája van, akkor biztos lehetsz benne hogy az autósoknak is. Ott a bringásoknak is lámpájuk van egyébként.
Sőt, ha nem működnek a lámpák, akkor elsőbbséget kell adnod a bringásoknak is. Ott a kiegészítő tábla a macisajt alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!