Mióta megvan a hivatásos jogsim félek vezetni, ez normális, veletek is ez volt?
Sikerült hivatásos jogsi. :)))
Mondta az oktató, hogy vigyázzak rá, mert megszerezni nehezebb volt mint elveszíteni.
Ilyeneken gondolkodok, mint, hogy megyek valahol este tompitottal mert mondjuk jönnek szembe és levettem a refit, aztán egy kivilágítatlan biciklis vagy gyalogos fekete kabátba oda kerül, én elütöm. Nem elég ,hogy embert öltem még a jogosítványom azaz sanszos, hogy a megélhetésem is elveszik a nyomozás idejére, mert halálos balesetnél elveszik. Addig miből él az ember? Önhibáján kívül történt ,mégis...
Ilyentől nem féltek?
de, mindenki fél, csak megtanul vele élni. Ha elgázoltál valakit, akkor bizony annak következménye van. Figyelni kell, nem majrézni.
Bátorság!
Anno mikor temetkezési vállalatnál dolgoztam kihívtak egy közlekedési halálesethez.
Egy IFA elgázolt egy út közepén sétáló férfit. Pont rajta állt meg, teljesen végig taposta. Mi lapátoltuk össze a maradványait, csak a cipőjéről sikerült beazonosítani.
Az intézkedés végig mellettünk folyt, így hallottam mindent de a rendőrök végig az IFA sofőrje mellett álltak és ugyebár elvették tőle a nyomozás idejére a jogsit de magán úton segítettek neki állást keresni addig. De rövidesen vissza is térhetett a vezetéshez. Ilyen esetben sose te vagy a hibás. A zebrákra figyelj nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!