Ha ez a szituáció, mit tennél?
"éppen hogy elférsz közöttük" + "lehet hogy be van rúgva"
ebben az esetben nem kockáztatnék; az út jobb széléhez húzódok, megvárom míg elmegy a szabályos bringás, majd kikerülöm a másikat.
Én nagyon nyugodt vagyok ilyen helyzetekben (túlságosan is), nem olyan rég például 50-nel húztam el egy keskenyebb utcában egy macska mellett pár centire, egyáltalán nem lassítottam.
Viszont ha a biciklis nem beszámítható, kacsázik, valószínűleg még én is lassítanék. Ha elém esik, hálás lesz, hogy nem 60-nal mentem át rajta, hanem csak éppen meglöktem.
Szabályosan, jobb oldalon haladva, lassítás közben refi-kürt-kurtanyázás kombóval jelzem feléjük, hogy ha élni akarnak, akkor gondolják végig, ki az erősebb. Ha kell meg is állok, de a jobb szélen maradva.
Dashcam van, ha neki hajt az álló járművemnek, akkor még meg is agyalom (kamerán kívül).
3
Babettával jársz, anyádnál laksz, aztán még kemény se' legyél? :DDD
Személy szerint majdnem állóra lassítanám az autót és ha kell megállok, ha nem, akkor meg átgurulok valami falrengető 2-3 km/h-val köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!