ABS nélküli kocsival holnap reggel elindulhatok hóban?
Holnap kora reggel el kellene vinni szüleim autóját A-ból B-be. Azonban nekik nagyon régi típusú autójuk van amiben semmilyen menetbiztonsági elektronika sincs.
Én el nem tudom képzelni milyen lehet egy ilyen autót vezetni, ABS minimum eddig minden autóban volt amit vezettem.
Nem igazán vagyok biztos abban, hogy jó ötlet elindulni egy ilyen autóval.
Már most is szakad a hó és olyan hideg van, hogy reggelre kész jégpáncél lesz az út.
Mit gondoltok? Esetleg valaki akinek van tapasztalata ABS mentes autó kezelésébe? Miként viselkedik egy ilyen autó jeges úton?
#11 Nem gondolnám, hogy egy falusi jégpáncélos úton ezt másképp kivitelezni lehetett volna.
Szinte 5-el kanyarodtam és a kormányt is csak finoman, óvatosan forgattam, nem pedig őrült módjára csavartam meg. Ennél óvatosabban nem lehetett.
Meg ez csak faluban volt így, ahol nem volt felsózva az út. De ott rendesen menet közben is éreztem, hogy dobálja a seggét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!