Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha van egy ország, amelyben...

Ha van egy ország, amelyben jobb oldali közlekedés van (pl. Angola), és egy vele határos ország, amelyben bal oldali közlekedés van (pl. Namíbia), ott a határátkelésnél hogyan oldják meg, hogy a járművek átkerüljenek egyik oldalról a másikra?

Figyelt kérdés
Alagutakkal, felüljárókkal?

2020. dec. 29. 11:34
 1/9 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem kell ezt ennyire túlgondolni.

[link]

2020. dec. 29. 11:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Természetesen vannak ilyen földutas ellenőrizetlen határok is, de én a nagyobb, aszfaltos átkelőkre gondoltam.
2020. dec. 29. 11:46
 3/9 D. Brasco ***** válasza:
85%
Akkor nezzel videot az brit es francia hatarokrol.....ott meglatod
2020. dec. 29. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Felüljáró vagy lámpás kereszteződés.

Amúgy volt már a kérdés, előkeresem, ha lesz időm.

2020. dec. 29. 13:56
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Ez nyilván forgalomtól , helyszíntől függ, de alapvetően lehet ez egy sima kereszteződés, lámpás kereszteződés vagy különszintű csomópont. Nagyon nem kell túlgondolni :)
2020. dec. 29. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
én is emlékszek rá, hogy volt már korábban ez a kérdés.
2020. dec. 29. 14:15
 7/9 anonim ***** válasza:
2020. dec. 29. 15:06
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
ilyen Gibraltár is..lámpás kereszteződés(úgy mint a repülőtér kifutója, az is lámpás kereszteződés)
2020. dec. 29. 16:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hiába írjátok le, hogy nem kell túlgondolni, engem foglalkoztatott a kérdés, és elsőre a feljebb leírt két lehetőség jutott eszembe. 7-es válaszolónak külön köszönet, mert nem tudtam, hogy már van fent ilyen kérdés, pedig még rá is gugliztam.
2020. dec. 30. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!