Miért vannak még ilyen butus kereszteződések?
Erre lakok 2 hónapja, naponta fordulok erre, most volt utasom aztán jövök nem a fotózott útról hanem balról. Eddig azt gondoltam, hogy aki itt közlekedik annak van macisajtja, de ma kiderűlt nincs és akkor nekem kell elsőbbséget adni. Tök fura volt ezt megtudni, naponta több alkalommal is járok erre.
Neked volt hasonló élményed? Megszokott út, erre jön a felismerés, hogy upszi, itt biza nem az van amit gondoltál.
Itt van eme hely.
Somogy megye, Böhönye 68-as meg a 61-es kereszteződése.
Jó, én vagyok a buta, de jobb a kereszteződést hibáztatni , az nem szól vissza.
Miért vannak még ilyen butus sofőrök?
Hogy kaptak jogosítványt?
Aki nekiáll itt vergődni, de egyébként meg ilyen szinten nincs tisztában a szabályokkal, az ön- és közveszélyes, képességeit tekintve alkalmatlan a járművezetésre.
Legalább a kérdezőben felmerült, hogy valamit rosszul csinál és érdekli, hogy mi lenne a helyes. Sok ember nem jut el idáig.
#23: hol olvastál stopLÁMPÁT? Nem kéne új szemüveg? :)
A kérdező innen ment be balra:
Egyértelműen látszódik, hogy el kell engednie a szemből egyenesen és jobbra haladót. Ez egy mezei kereszteződés, amiből tengernyi van szerte a városokban. Annyiban speciális csak, hogy van ott egy kitérkövezett terület.
Igen. Köszi.
Ilyeneket úgy teleraknám macisajttal, ti nem?
„29/29 A kérdező kommentje:
Igen. Köszi.
Ilyeneket úgy teleraknám macisajttal, ti nem?”
Lehet, adott ponton a szabályokat nem ismerőknek egyértelműbbé tenné a helyzet. De mi a biztosíték arra, hogy ha az alap erősorrendet (egyenesen, jobbra kis ívben, balra nagy ívben, tolatás) nem ismeri, akkor a tábla fogja érdekelni.
A helyzet egyértelmű, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!