Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Valakinek miért hogy 1 cm-re...

Valakinek miért hogy 1 cm-re leparkol a másik autó mögé?

Figyelt kérdés
Ráadásul sokszor tapasztalom hogy egy üres parkolóba leparkolok, 1-2 óra múlva előttem is és mögöttem is 1-1 cm-re beálltak. Nekem nem gond kidodzsemezni az autót, régi tragacsom van, de akinek nekitolatok az nem gondol arra hogy aki mögé beáll az hogy fog onnan kiteleportálni? Aztán meg mennek facebookra fröcsögni xy utcába meghúzták az autóját.
2020. nov. 25. 16:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%

én pont így vagyok, csak újabb autóval. Nincs mit tenni, kidoddzsemezni, oszt annyi. A gyönyörű dukkóm sérüléseit ilyen helyeken szereztem. Ajtót kicsapja, bevásárlókocsit nekitolja, megkarcolja a dzsekijéből lógó kulcs-csomóval, stb..

A lehető legtávolabb állok meg ahol senkii nincs . Egy óra múlva jövök az autómhoz, már körbe van állva. Érthetetlen.

2020. nov. 25. 16:53
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
Semmi gond, ha rám állnak, csak ilyenkor előre-hátra érintésig megyek.
2020. nov. 25. 17:27
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Mert tele van a város büdös bunkóval . Én egy héten 2x mosok kocsit , ha valami sérülés van megyek a fényezőhöz , szóval vigyázok rá . Csak a parkolóban ahol lakok , 1 év alatt kb 10 ajtónyitási sérülést , horpadást találtam a kocsin . Nem tudok egyszerűen mit tenni , van aki csak használati tárgyként tekint az autóra , az engem nem érdekel , de miért kell a másét tönkretenni ?
2020. nov. 25. 17:32
 4/15 anonim ***** válasza:
35%

A parkolás kényes kérdés, mert hol és merre teszi. Pest belvárosban például alapból centikre állnak be, annyira szűk helyek vannak.

A másik eset sem jobb, mikor lakótelepi parkolóban mindenki majdnem 1 autónyi távolságra áll be és sokkal kevesebb a hely. Nyilván megértem, mert nem akarják, hogy rá legyen nyitva.

Én igyekeztem mindig normálisan állni, nem ráállni, korrigálok ha kell. De így is minden ajtómon van rányitás.

2020. nov. 25. 19:58
 5/15 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen esetben hívhatsz rendőrt, aki akár el is szállíttathatja a szabálytalanul parkolót.
2020. nov. 25. 20:50
 6/15 A kérdező kommentje:

"Ilyen esetben hívhatsz rendőrt, aki akár el is szállíttathatja a szabálytalanul parkolót."

Ezzel kettő probléma van, 2-3 órát kell várni és nem szállítják el. Közteresek sem.

2020. nov. 26. 12:26
 7/15 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb, mint haptákban állni, hátha méltóztatik megjelenni a sofőr.
2020. nov. 27. 21:45
 8/15 A kérdező kommentje:
Nézd nekem nincs 2-3 órám más hülyesége miatt, így vagy úgy de kijövök onnan.
2020. nov. 28. 07:59
 9/15 anonim ***** válasza:
Nincsmittenni
2020. nov. 28. 10:27
 10/15 anonim ***** válasza:

Ácsi. Én sokszor parkolok a budapesti belvárosban, adott esetben igen kicsi helyekre is. Ilyen esetben az előttem és mögöttem lévő autók között igyekszem egyenlő távot hagyni. Ez mindaddig elegendő, amíg nem kerül a kettővel előttem vagy mögöttem parkoló autós is ugyanebbe a szituba, konkrétan befalazva az előttem vagy mögöttem állót úgy, hogy nulla bunkóság áll a háttérben. Kéretik tehát ennek az eshetőségnek a tudatában "dodzsemezni".

(Ugyanez az eset, amikor látszólag két helyet foglal valaki egy felfestés nélküli párhuzamos parkolási rendű utcában. Simán lehet, hogy különböző méretű járművek cserélődtek előtte, mögötte, mire kialakul a helyzet, amiben túl nagy hely marad ki mindkét irányban. Ennek az inverze az , amit fent leírtam.)

2020. nov. 28. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!