Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúként nem néznének hülyének, ha fél szívecskét hordanák a nyakamba, aminek a másik fele valakinél van ^^?
Figyelt kérdés
2017. szept. 21. 15:31
1/8 anonim válasza:
Hát lehet, hogy lennének rossz indulatú emberek, akik beszólnak.
2/8 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy kinél van a másik fele.
21/F
4/8 A kérdező kommentje:
Egy lánynál lenne a másik fele:D
Amúgy 18 vagyok :o
2017. szept. 21. 16:25
5/8 anonim válasza:
Ezek erre lettek készítve. Nem értem a kérdést. A másik meg, hogy miért érdekel téged más véleménye? Fogod, azt jól állba vered, ha sérelmez. Ennyi, ennyi. Ne hagyd magad!
6/8 anonim válasza:
Vállald büszkén, hogy szereted!
Amúgy nem az illető nemére gondoltam, hanem arra, hogy mondjuk testvér, szülő, haver vagy ilyesmi... Ha a szerelmed, akkor minden rendben van.:D
7/8 Stark2000 válasza:
Exszemmel mi is hordtunk ilyen nyakláncot. Szerintem nagyon aranyos és ötletes. Én tuti nem néznélek hülyének, és nem szólnálak meg érte. :D
8/8 anonim válasza:
Ha annyira zavar, hogy mások látják, tedd a pólód alá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!