Kis teljesítményű benzinessel hogyan indultok dombon felfelé?
#9 Vagyok. Hopp, most olvasom, hogy kis teljesítményű benzinesekről van szó. A mondandóm dízeles részét tekintsd csak megemlítésnek.
Amúgy kis teljesítményű benzinesem van, 82 lovas 1.4-es motor ketyeg benne.
Úgy, ahogy az 1-es írta.
És az a k.rvára ciki, ha visszagurulsz. Még ha nem is mész neki a mögötted állónak, de ijesztgeted, azért se leszel megdicsérve. Az is ciki, ha égeted a kuplungot, meg bőgeted a motort feleslegesen. Ezekért sem elismeréssel fognak rád nézni. Ellentétben egy profi kézifékes indulást, öröm nézni. Se ijesztgetés, se visszagurulás, se kuplungkínzás, na az úgy teljesen pöpec.
Ciki? Ugyanugy a vezetes alapja, mint barmi mas..
En is kezdo vagyok, gyenge autoval, de gyakoroltam a kezifekest egy kieso dombos helyen.. Par napja muszaj volt elmennem egy forgalmas ismeretlen helyre, es lam egy keresztezodes igencsak emelkedos helyen kellett megalnom, forgalmi okokbol.. persze ram is alltak. Ha bem tudom a kezifekes indulast, akk nagy gondba lettem volna.
#8: Hát ez az!
Ki látja egyáltalán, hogy mivel indul el...? És ha látja is, totál ismeretlen ember a mögötte/mellette lévő autóban, WTFI...????
Nevetséges! :-D
Szerintem nem csak a kézifékeseket, van még pár periodikusan visszatérő "ez ciki?" kérdés...
NAgy bajok vannak a padláson egyeseknél... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!