Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mennyire vagyok undorító?...

Mennyire vagyok undorító? Ezek után egyáltalán vezessek?

Figyelt kérdés

Ma volt a várva várt D forgalmi vizsgám. Utolsó 5 percnél egy kereszteződésbe elsöbbségadasi kötelezettségemet úgy mulasztottam el, hogy fordulok balra ,nézek jobbra -semmi balra-semmi jobbra ismét-semmi. Majd amikor a kereszteződés közepén voltam ( városban) jelentős sebességgel megérkezett egy furgon , dudált és a 2x2 sávos kereszteződésben a szembe sávban kikerült miközben .külső sávba tartok . Fogtam , mondtam, hogy ez bukás? Mondta igen, azonnal megálltam és hátra mentem. Remegtem, kimentem egy autó elé busszal! Pár km-t már vezettem , de eddig soha nem dudáltak rám, max. zöldnél ha elbambultam. Nem tudom túltenni magam ezen, ilyenre rém álmaimban sem gondoltam.

Oké, gyorsan jött, de akkor is előnye van még ha 270km/h -val is jön nem csak mondjuk sacc 90. Ezek után félek, erre mindig figyeltem, de most nem tudtam felkészülni. Pár hónap és lejár a 2 évem, de összeszartam magam, így meg nem jártam.

Hogyan feledjem ezt el? Egyáltalán el kell? Vagjam széf a jogsim?

2020. szept. 22. 23:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Még mindig a bukás hatása alatt vagyok, kedd óta senkivel nem beszéltem. Szégyen.
2020. szept. 27. 00:28
 12/17 anonim ***** válasza:
Jó, elég lesz a trollkodásból. Mostanra mindenkinek leesett, hogy poénkodsz. Ha nem, akkor inkább pszichológust keress fel, mert nem normális, hogy egy sima bukástól így összeomlasz és ilyen látványosan játszod a vergődést.
2020. szept. 27. 00:40
 13/17 A kérdező kommentje:
Bár csak trollkodnék. Csak nincs kivel megosztanom, 4chan-re is írtam csak kinevettek. :( ez megvisel. Soha nem buktam még meg. Soha! Csak most. Ezért keressek fel pszichológust ? Nem röhög ki?
2020. szept. 27. 01:27
 14/17 anonim ***** válasza:

Az volt a baj hogy megkérdezted hogy ez bukás?

Nagyon fontos az hogy ilyeneket ne nyögjél be meg hogy nemtudom

Azt fogja látni a vizsgabiztos hogy minden apróságtól megilyedsz és visszavonulsz ezzel azt közlöd hogy buktasson meg.

Mi lenne akkor hogyha ez éles helyezet lett volna ugyan nem történt baleset de ha egyedül vagy és csak úgy kiszálsz hogy biztonságban legyél otthagyod a buszt a kereszteződés kellős közepén azzal további problémákat okozol.

Gyakorlatilag nem a vizsgabiztos buktatott meg hanem a furgonos.

TE PEDIG ELFOGADTAD.

2020. szept. 28. 15:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt még hozzá tenném hogy a vizsgabiztos 80%ban a te reakcióidat viselkedésedet figyeli hátulrol a forgalomból ő semmit nem lát.
2020. szept. 28. 15:32
 16/17 A kérdező kommentje:

Egy hete ezen gondolkodok. Ha valóságban lett volna ilyen akkor mondok egy olyat, hogy " fenének kell ilyen gyorsan menni, pajti " aztán iszok vizet. Csak vizsga volt és hát vizsgán rettegek. Ezért nem mentem felsőoktatásba.

Azért kérdeztem meg mert volt egy faszi aki nem mondta a tartálynyomást az elején aztán vizsga végén mondta a vb, hogy ezért bukás amúgy jól vezet ( kamionos volt ). Nem akartam hiú ábrándokba merülni.

2020. okt. 1. 12:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Elég beteges ha még mindig ezen lovagolsz.

Nem rosszbú

2020. okt. 1. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!