Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mennyire vagyok undorító?...

Mennyire vagyok undorító? Ezek után egyáltalán vezessek?

Figyelt kérdés

Ma volt a várva várt D forgalmi vizsgám. Utolsó 5 percnél egy kereszteződésbe elsöbbségadasi kötelezettségemet úgy mulasztottam el, hogy fordulok balra ,nézek jobbra -semmi balra-semmi jobbra ismét-semmi. Majd amikor a kereszteződés közepén voltam ( városban) jelentős sebességgel megérkezett egy furgon , dudált és a 2x2 sávos kereszteződésben a szembe sávban kikerült miközben .külső sávba tartok . Fogtam , mondtam, hogy ez bukás? Mondta igen, azonnal megálltam és hátra mentem. Remegtem, kimentem egy autó elé busszal! Pár km-t már vezettem , de eddig soha nem dudáltak rám, max. zöldnél ha elbambultam. Nem tudom túltenni magam ezen, ilyenre rém álmaimban sem gondoltam.

Oké, gyorsan jött, de akkor is előnye van még ha 270km/h -val is jön nem csak mondjuk sacc 90. Ezek után félek, erre mindig figyeltem, de most nem tudtam felkészülni. Pár hónap és lejár a 2 évem, de összeszartam magam, így meg nem jártam.

Hogyan feledjem ezt el? Egyáltalán el kell? Vagjam széf a jogsim?

2020. szept. 22. 23:16
1 2
 1/17 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
93%

Szerinted van olyan sofőr, akire még sosem dudáltak rá?

Továbbmegyek: szerinted van olyan sofőr, aki még sosem hibázott vezetés közben?

Továbbmegyek: van tökéletes sofőr, van tökéletes ember a világon?

Nem. És te se képzeld magad tökéletes sofőrnek. De alkalmatlan bénának se!

Ne feledd el, tanulj a hibádtól, hogy legközelebb ne fordulhasson elő. Fel a fejjel, sikerülni fog!

2020. szept. 22. 23:27
 2/17 anonim ***** válasza:
36%

Gyorshajtás vs elsőbbségadás elmulasztása.

MINDIG a gyorshajtás a súlyosabb vétség!

K@cs@g furgonos!

2020. szept. 22. 23:39
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Ez a kérdés poén? Vagy komoly?
2020. szept. 23. 00:43
 4/17 anonim ***** válasza:

3-as, nem poén, valószínűleg tényleg elég rosszul élte meg a dolgot a kérdező.

De senki sem tökéletes , mindenki vét hibákat, persze pont vizsgán roppant kínos, de ettől még nem leszel kapásból alkalmatlan . És igenis létezik megtévesztő sebesség, sajnos akad olyan buszvezető, aki gyorsulási verseny résztvevői elé hajtott ki és bizony ha el nem is ítélték, alaposan meghurcolták az eljárás során.

2020. szept. 23. 06:53
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

a minap történt, egy ismerősöm körülnézett, nem látott semmit közeledni, ezért kihajtott a főútra..sajnos belécsapódott egy autó..egyértelműen az ismerős volt a hibás, amíg meg nem szondáztatták a versenyzőt..ittasan, jogsi nélkül, jóval nagyobb sebességgel, mint ott lehetett menni...

Ezután már nem volt kérdés, hogy az ismerősöm nem hibás..

2020. szept. 23. 08:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha buszt vezettél, akkor miért remegett kezed-lábad? Ez a szitu mindennapos..biztos, hogy alkalmas vagy az ilyen eseteket kezelni?

Én is vezettem buszt, méghozzá olyan távoli országban, ahol kaotikus közlekedési állapotok uralkodtak. Csak az első nap volt izgalmas, aztán felvettem a helyi ritmust, és probléma egy szál sem..a különlegesség az volt, hogy ott mindenki dudált, ha kell, ha nem..

2020. szept. 23. 08:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazad lehet, hogy nem való neked a buszvezetés. Forgalmi szituációból adódó stressz kezelése mindennapos "feladataik" közé tartozik.
2020. szept. 23. 10:28
 8/17 anonim ***** válasza:
Én ezt sosem értettem, hogy ha egyértelműen a másik fél a hibás, akkor miért automatikusan bukás a vizsga. Ha a vizsgabiztos, az oktató sem látta a furgont, akkor minimum mérlegelni kellett volna, pláne, hogy végül nem is történt baleset, mert végül észrevetted.
2020. szept. 23. 15:21
 9/17 A kérdező kommentje:
Képzeld el, hogy 5 éve vezetsz eddig úgy ahogy illik, és akkor pont a vizsgán történik egy ilyen, aludni sem tudtam, nem tudom felfogni, hogy ez megtörtént..
2020. szept. 23. 20:42
 10/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező nem a forgalmi szituációt nem tudta feldolgozni hanem azt, hogy megbukott.

Ha hivatásosként történik ez azóta már el is felejtette volna.

2020. szept. 26. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!