Etitanba sokszor atolvastam, modulrol modulra, es a fontos reszeket memorizaltam..Mi a sztrók, hogyan ismered fel,mit teszel..
Vagy a sokkos allapot jelei, mit teszel es stb
2020. szept. 8. 20:10
2/17 anonim válasza:
első: az az EÜ, a kérdező a KRESZ-t kérdezte.
Én addig gyakoroltam a próbavizsgát amíg 90% nem lett stabilan. Elsőre, 100% lett végül.
2020. szept. 8. 20:21
3/17 anonim válasza:
Már nem emlékszem, hány órát vettem. 4 éve csináltam B kategóriát, elsőre meglett 1 hibaponttal, én végeztem először a teremben kb 10-15 perc alatt. C is elsőre meglett kb 2,5 éve, egy B kategóriás végzett előttem, pontszámokra már nem emlékszem. 21/F
2020. szept. 8. 20:22
4/17 anonim válasza:
Annyit tanultam amennyit kell. Én alapvetően nem "letudni" hanem érteni akartam, így elolvastam hozzá a jogszabályi részeket, csináltam a rész gyakorlásokat és a végén pár próba vizsgát. Elsőre meglett.
2020. szept. 8. 20:35
5/17 anonim válasza:
Aki a KRESZ vizsgán megbukik, kizárólag csak magát okolhatja, felkészületlenül ment oda...
Az elméleti vizsga nevetségesen egyszerű felmérő, a 10 hibapont lehetőség rengeteg.
Meg lehet bukni, de ahogy írtam, a felkészületlenség az ok, ott nincs semmi váratlan.
Az egyén függő, hogy kinek mennyi tanulás szükséges, van akit szórakoztat is egy-egy KRESZ feladvány, és van akiknek nyűg... utóbbiak tanulják nehezebben
2020. szept. 8. 20:36
6/17 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, de sokat, mert már kölyökkoromban is tanulgattam.
Elsőre sikerült, hiba nélkül.
2020. szept. 8. 21:10
7/17 anonim válasza:
A tananyagot alaposan elolvastam egyszer, párszor megoldottam a próbavizsgát és elsőre sikerült. Mondjuk én is gyerekkorom óta tanulgatom a táblákat és szabályokat.
2020. szept. 8. 22:16
8/17 anonim válasza:
Nekem elsőre sikerült, 2 hibaponttal.
Csak kresz teszteket csináltam, ennyi bőven elég. Csak több oldalon csináld őket hogy biztos találkozz minél több kérdéssel.
2020. szept. 8. 22:28
9/17 anonim válasza:
Elsőre átmentem 1 hibával. E-learningen tanultam. Munka mellett pár órát naponta, hétvégén viszont egész délelőtt.
2020. szept. 9. 04:44
10/17 anonim válasza:
Pont ez a része a jogosítványszerzésnek, ami egy kis szorgalommal mindenki részéről elsőre sikerülhet. Én 34 évesen, munkahely mellett, kisgyerek mellett elsőre átmentem nulla hibaponttal. Szerintem még sok is a 10 pontos hibatűrés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!