Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hamarosan egyetemre fogok...

Hamarosan egyetemre fogok járni, mennyire biztonságos Pesten egyedül este?

Figyelt kérdés

Vidéki lány vagyok, még a gimit sem Pesten végeztem el, ezért nem vagyok hozzászokva a fővárosi utazgatáshoz. Úgy alakult, hogy az egyik órám elég későn ér véget, így este kell hazaindulnom. Mire kell figyelnem, hogy ne történjen semmi baj? Nagyon veszélyes lehet így mászkálni egyedül? Nagyon izgulok, bocsánat a butus kérdésért. Vannak tapasztalataitok?

19/L

2020. szept. 2. 22:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 te amúgy budapesti vagy? Nem kéne botorságokkal feleslegesen félelmet kelteni. 4 évnyi megszakítással 26 éve élek Budapesten. Sose ért komolyabb atrocitás, azon az egy alkalmon kívül, amikor a Salgótarjáni utcába tévedtem véletlenül. Persze férfi vagyok, nem 18 éves nő, de a női ismerőseim között se nagyon van durva sztori. Ami volt, az általában elhagyatottabb helyeken, este 11 után történt. Ha a kérdező ilyen helyekre akar menni, akkor valóban hasznos lehet egy paprikaspray. AsiaCenter első emeletén lehet venni, van egy önvédelmi bolt.
2020. szept. 4. 09:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt komolyabb gondom, pedig mászkáltam este-éjjel egyedül sokat edzés, egyetem meg külön óra miatt. Még ma is mászkálok😅

Ameddig lehet tömegközlekedj vagy fő utcán, téren menj stb., mégha rövidebb útvonal is van.

Kerüld ki a fura alakokat. Paprika spray nem rossz ötlet. Merj kiabálni, ha kell. Közös albérlet is pozitívum, mert tudjátok, hogy mikor kéne hazaérni a másiknak, elé lehet menni stb. Kolesznál pedig mindig járkálnak diákok, szóval az is okés.

Ne villogj a telefonoddal! Ne hordj drága Ékszereket, amelyek feltűnőek. Mindig tudd, hogy kisebb utcákból merre érdemes futni, hogy forgalmasabb helyre lyukadj ki.

2020. szept. 4. 09:38
 13/16 anonim válasza:

11-dik!

Nem,de jártam már éjszaka Budapesten (mert koleszos vagyok),és volt már furcsa ember akik belém kötöttek.

És jobb félni mint megijedni.

2020. szept. 4. 09:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Most komolyan, lehet, hogy fasság, de vannak emberek akik vonzzák a beléjük kötést. Én 10 éve Budapesten élek, agglomerációban nőttem fel, hajnali 2-kor is jártam a nyolckerben, soha a büdös életben senki nem kötött belém... Biztos én vagyok a furcsa :D
2020. szept. 4. 09:45
 15/16 anonim válasza:
Mondjuk lehet hogy 190 cm-re szétgyúrt,120kg-os emberke vagy akiktől félnek,vagy tényleg te vagy nagyon furcsa xd
2020. szept. 4. 09:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok...
2020. szept. 4. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!