Milyen abszurd közlekedésből akadó vitád volt?
Volt oktatóm mesélte, hogy volt neki egy olyan, hogy egy "katalizátor felvásárló" ( c type) megelőzte az X5-el őket, büntetőfékezett majd rádudáltak , kiszállt és nekiment az oktatónak, hogy miért tartják fel 46-al sort miért nem pusztulnak vissza a rákba. ( arra asszociált az oktatóm, hogy a rutin pályára ). Erre azt mondta, hogy tanuló és gyakorolnak vezetni, cibbon nem értette mit jelentenek ezek a szavak, köpött egyet aztán elment.
Ez az első amit hallottam.
2016-ban még a Morning show idején mondta Rákóczi Feri, hogy állt egy rendőrlámpánál ahol az egyenesen haladóknak piros volt ,de kijött a kiegészítő zöld jobbra, dudáltak neki, hogy menjen, majd kiszállt a mögötte lévő aki mondta neki, hogy ha kigyullad a kiegészítő zöld akkor arra kell menni amerre mutat, ha jobbra akkor jobbra. Feri mondta neki, hogy ez nem így van, de addigra zöld lett és indult.
Neked volt már ilyen groteszk szitud?
Minap egy kretén Gödöllő után akart oktatni KRESZ-ből, belemászott a valagamba a bzi Fordjával, majd gondoltam megmutatom neki hogy gyorsul egy 1.9-es Clio. A majom azt hitte versenyezni akarok vele, megjelent előttünk egy 30-al tötymörgő akárki, erre a hülye Fordos nekiáll előzni minket, én majdnem belementem az előttem menőbe.
Gondolta a barom, majd vészfékezek előtte, nem pedig megelőzöm.
Erre kiszáll a vasúti sorompónál ugatni...hogy nem ismerem a KRESZ-t.
Gondoltam utánamegyek, és beverem az arcát a köcsögnek.
Szerencséje volt, hogy siettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!