Hogy van az, hogy még a kerékpáros szabályszegő érzi sértettnek magát a belvárosi közlekedésben?
Videót készített arról, hogy jaaj neki milyen nehéz ennyi rossszindulatú autós között bicikliznie. Úgy állítja be a dolgot, mintha ő lenne az áldozat.
Jó érzés volt látni, hogy a kommentek 99.9%-a normális emberből áll és írják, hogy legalább pár szabályt ő is betarthatna :D A maradék 1% azt írta, hogy na, pont az ilyenek miatt nem merek autóba ülni.
Ezt a fhaszt :D milyen nehéz neki, hogy sosem állnak meg amikor keresztbe mennek vele az autósok. Fhuhuu. EMBER! ő megy keresztbe, mert nem állt meg a pirosnál!
A videón vagy 8 zebrán megy el a gyalogos előtt 2 centire.
Mindig neki áll feljebb...
Komolyan nem értem. Miért kell ezt csinálni? Szésőséges liberális lenne? Ne legyenek más által hozott szabályok, mert a lelkem nem tudja elviselni, de azért mindenki az én szabályaim szerint cselekedjen.
@18: civilizált helyeken éppen ezért korlátozzák a gépjárműveket, hogy az általuk kipufogott füst miatt ne fulladozzon egy egész város - beleértve a többi közlekedőt is. És erre a zéróemissziós kerékpár egy kitűnő alternatíva...
Mellesleg ha eddig nem tudtad volna, ebben a tekintetben az autóban ülők sokkal nagyobb koxkázatnak vannak kitéve.
Miért azt nem tudom de általánosan megfigyelhető hogy az autósok egyre udvariasabbak a kerékpárosok egyre bunkóbbak. Jelenleg ez a tendencia.
Részemről kidobtam a kerékpáromat és vettem egy autót. Véletlenül se akarok ebbe a csűrhébe tartozni.
A nagyvárosi kerékpárút nagy előnye, hogy a gépkocsi áradat kipuffogó égéstermékeit elszívják a lihegő kerékpárosok, és így tisztul a levegő.
A tüdőráknak is nagyon kedvez, ami az orvosoknak ad jól fizetett munkát.
Hajrá bringások!
Irány a Nagykörút, Rákóczi út, Bartók B. stb.
Amikor már 20 perce cammok a távolsági autóbusz a bringás mögött, mert az ellen irányú forgalom miatt nem tudja kikerülni, akkor már a munkába menő utasok is anyáznak.
És még haragudni sem lehet miatta.
Nem az autósok az agresszivek, hanem a kerékpárosok. Arcátlanul pöffeszkednek a főutvonalakon, aminek egyetlen célja lehet csak a forgalom akadályozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!