Hogy van az, hogy még a kerékpáros szabályszegő érzi sértettnek magát a belvárosi közlekedésben?
Videót készített arról, hogy jaaj neki milyen nehéz ennyi rossszindulatú autós között bicikliznie. Úgy állítja be a dolgot, mintha ő lenne az áldozat.
Jó érzés volt látni, hogy a kommentek 99.9%-a normális emberből áll és írják, hogy legalább pár szabályt ő is betarthatna :D A maradék 1% azt írta, hogy na, pont az ilyenek miatt nem merek autóba ülni.
Ezt a fhaszt :D milyen nehéz neki, hogy sosem állnak meg amikor keresztbe mennek vele az autósok. Fhuhuu. EMBER! ő megy keresztbe, mert nem állt meg a pirosnál!
A videón vagy 8 zebrán megy el a gyalogos előtt 2 centire.
Mindig neki áll feljebb...
Komolyan nem értem. Miért kell ezt csinálni? Szésőséges liberális lenne? Ne legyenek más által hozott szabályok, mert a lelkem nem tudja elviselni, de azért mindenki az én szabályaim szerint cselekedjen.
Érdekes én tudok rendesen bringázni. Úgy, mintha egy autóval lennék. És jéé nm szorítanak le, nem dudálnak, nem anyáznak.
Be kell tartani a kreszt és nem lesz baj.
Fhuu bz+ Ilyen mentséget: Nekem nem kell megállni a pirosnál, mert biciklivel vagyok. Fhuu de elásnám az ilyet :D
Hát de mgé mindig nem értem a felfogását. Ennyi erővel én elmegyek Németországba, videót készítek arról, hogy mennyi bunkó paraszt van aki nem tud magyarul, hiába szólok hozzá.
Kb ekkora értelmiségi szinten állhat
7. neem. nemnem... Ő (a futár) tipikus az a fejkamerás bringás akivel szemben mindenki kedves, senki nem szabálytalankodik ellene, vagy vele szemben, de amikor az ŐŐŐ szabálytalansága miatt ledudálják még Ő anyázik.
Átmegy a gyalogosok előtt 2 centire a zebrán? Még ő anyázik, hogy miért nem vigyáz a gyalogos. És ezt halál komolyan veszi. Teljesen úgy érzi, mintha ő lenne az áldozat és neki mindent szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!