Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ma egy tahó autós mikor mellé...

Ma egy tahó autós mikor mellé értem elkezdte nyomni a gázt igy játszván a saját maga és az én életemmel.Végül megelőztem de majdnem végzetes hiba volt.Mert majdnem baleset lett.Megpördültem a főuton a kanyarban.video alapján büntethetnek?

Figyelt kérdés
szembejővőket elkerültem de ha volt bennük kamera az alapján feljelenthetnek és büntethetnek?

#büntetés #baleset #kozüti veszélyeztetés
2020. aug. 9. 17:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a másik részéről is maximálisan kimeríti a közúti veszélyeztetést.

Viszont már volt velem is olyan, hogy lakott területen betartva az 50et, a település vége táblával egyszerre elkezdett egy hugyagyú előzni. Persze azonnal nem tűnt fel és én is elkezdtem gyorsítani 90re és csak az tűnt fel, hogy mellettem cammog de vissza sorolni nem akart. A baleset megelősése érdekében nekem kellett lassítani, hogy beférjen majd utána 80-al haladt előttem. Az ilyen azért részéről elég nagy idiotizmusra vall.

2020. aug. 10. 10:20
 12/14 anonim ***** válasza:
28%
Két hülye találkozott. Örülj, hogy nem lett baleset és tanulj belőle.
2020. aug. 10. 11:09
 13/14 anonim ***** válasza:
17%

"saját maga és az én életemmel"

Te koma, ebben a szituban te voltál a játszós, aki a vétlen szembejövő életével játszott.

Miért kell egy rosszul alakuló előzést folytatni, kinek akartál bizonyítani?!

Kormányt ráhúzósoknak: ha előzés közben gebasz van, MINDIG az előzést végrehajtó a hunyó, ugyanis ha a megelőzendő tahó módon gyorsít, nincs meg az előzés egyik feltétele: megfelelő sebességkülönbség.

2020. aug. 10. 12:11
 14/14 anonim ***** válasza:
69%
#13: ha van egy fedélzeti kamerája, és felveszi, ahogy rágyorsítasz és veszélyezteted, akkor báttya neked is fog jutni a jogszolgáltatásból. Többek között az ilyenek miatt, és az utolsó pillanatban bevágó, kikanyarodó nyomorékok miatt van kamerám. Elöl, hátul.
2020. aug. 10. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!