10 végzetes hiba, amiért kiröhögik a tuningautódat?
1. öreg, 15-20 éves az autó
2. olcsó, alig ér 200-300.000ft-ot
3. bólvi, tescos cuccokkal van tuningolva
4. olyan lomha hogy egy utcai autó lehagyja
5. rozsdásodik
6. megvan törve
7. régi, szakad tuning autóban bömböl a zene
8. kulccsal nyitod,még központi zár sincs, bezzeg hifi van
9. lerobban az út szélén
10. a tuning autó kellett de alig van pénzed tankolni
Nem tudom hogy a 10-et össze e tudom szedni de meglátjuk.
1. Univerzális "optikai" alkatrészek (ezekre a nagy vasalódeszkákra gondolok ott házul.
2. Tuning autóra pici felni/ballonos gumi
3. Nem az autóra illő alkatrészek, pl: Opelra Audi style lámpa, VW-re BMW-s uszony.
4. ültetés nélküli optikai tuning, szerintem ritka bután néz ki egy Rácsing autó úgy hogy ilyen 20-30 centis hasmagassága van.
5. Műanyag krómhatású díszcsíkok, főleg ha még ízléstelenül is van elrendezve.
6. Műanyag spinneres dísztárcsa, hát az valami undorító.
7. PB gázos rácsing autó. Ritka hülyén néz ki hogy a kemény rácsinggyerek bőgeti a zenét a csomagtartóból, a mélyláda mellet meg a gázpalack és a mérőóra.
8. Vonóhorog, főleg ha nagy, kiálló. Inkább ehhez nem fűzök semmit
9. Sportkipufogó, kiherélt kipufogó rendszer. Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert vannak azért olyan végdobok, amitől nagyobb ccm-es autóknak szép, öblös hangjuk lesz, de ilyen kis 1,4-es autón olyan hangja van mint egy repedt fazéknak.
10. króm rácsing matricák, lángnyelvek. Iszonyat bután néz ki.
22:02 vagyok. Annyit még hozzátennék hogy az autók 95%-át szerintem úgy lehet belőle optikailag kihozni a maxot, hogy veszel alá nagyobb felniket, peresebb gumikat, és leülteted. Esetleg még ha a lökhárítók nem olyan vastagok, akkor azt más színűre festeni, és még talán néhány autónál ilyen kis nem túlzottan kiálló spoiler, azt is olyan színűre festeni mint a lökhárítókat.
Nemrég láttam egy ilyesmi 93-as swiftet. Hó fehér volt, első és hátsó lökhárító fekete, viszonylag nagyobb fehér sűrű küllős alufelni peresebb gumival, és a hátsó szélvédő tetején volt egy kis spoiler ami szintén fekete volt. Nem gondoltam valaha hogy életemben tüzetesebben át fogok nézni egy swiftet, de azt megnéztem.
Ezt is érdemes elolvasni:
22:10
köszi, ezen akkorát röhögtem, hogy szinte percenkét fordultam le a székről xD ezek elmebetegek:D
:)
1.4-es 90 lóerős motor,ordenálé kipufogó+hang,agyig spoilerezve,fóliázva,nagy felnikkel,diu-disung zenével de erő az nulla.
például a hondások.
Szia Janika! Ez neked szólt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!