Kamionok miért dudálnak le az autópályán hogyha 70-80 km/h-val megyek?
Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 08:49
11/48 anonim válasza:
Hogy miért dudálnak? Így jelzik hogy mekkora egy paraszt vagy.
12/48 anonim válasza:
Nincs is autód Bazsi, rosszat álmodtál megint.
13/48 anonim válasza:
Autópályán 130 km-el lehet közlekedni amúgy meg kapaszkodósáv ha valami kínod van.. de faxnak mész fel? Ilyenek miatt van dugó... Baleset meg főleg.
14/48 anonim válasza:
Amúgy nem értem mit kell itt pattogni, sok kamionbérenc. Én mentem már pályán autóval 65-el kit érdekel, hogy a másik mit gondol? Letolni úgysem mert max ha közel jön rálépek a fékre "oppá kiszaladt egy gutyaaaa jajajajaj " autópályán 60 a minimum vagyis 50 csak olyan járgánnyal lehet rá felhajtani ami sík úton képes 60-al menni az meg nem az én bajom, hogy a kamionosra vonatkozik egy tőlem független szabály, ezt a szakmát választotta és nem tanult tovább, igaz? Ezzel jár kicsit lett volna több esze akkor megy informatikusnak vagy mérnöknek és akkor használhazná a külsőt szabályszegés nélkül. Addig meg én saját magam had döntsem el, hogy mikor hol megyek és mennyivel ez az én szabadságjogomat senki ne merje korlátozni.
15/48 anonim válasza:
"Én mentem már pályán autóval 65-el"
Ember, minek mész autópályán, ha csak ennyivel haladsz? Ez még főúton is lassú, autópáylán meg veszélyes.
16/48 anonim válasza:
#14 Mivan Pistike, annyit basztattak már az életben hogy csak így érzed fontosnak magad hogy agyon dudálnak és nem tudnak semmi mást sem tenni veled?
17/48 anonim válasza:
#14 vagyok, belsőt, nem külsőt.
És nem kapaszkodó sáv, mint irták, az szimplán külső forgalmi sáv, jobb oldali sáv, meg hasonlók, a kapaszkodó sáv azoknak van akik nem haladnak bizonyos sebességgel gyorsabban , és ezt a táblán jelzett sebességtől függ. De ha én mondjuk 50-es hatály alatt 55-el haladok nem kell kimennem.
18/48 anonim válasza:
Sohasem értettem hogy miért megy valaki 60-70-el autópályán. Nem megy jobban a talicska vagy mi? Vagy ott akar krúzolni? Megértem, annyi érdekes dolog van ott, sávelválasztó-háló, zajfogó xd
19/48 anonim válasza:
Persze nyugodtan haladjanak 65-tel mg 80-al az ilyen szarháziak, majd lesz valaki aki felveszi az egészet kamerával és felnyomja közúti veszélyeztetésért.
20/48 anonim válasza:
#21 Semmi baj, ez már garázdaság is. Persze majd mikor előtted büntetőfékez valaki és nem tudod bizonyítani, seggedet vered a földhöz hogy mit csinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!