Miért gondolja szinte minden Bmw tulaj, hogy neki mindent lehet? Ő vág ki a másik elé szabálytalanul és még ő van felháborodva? Ha megrakott teherautó előtt fékezget, seggbetolja, gondolom azon is felháborodna a parasztja??
2020. aug. 5. 16:03
31/38 A kérdező kommentje:
17. Biztos a Bmw sofőrjének hinnék. :D Viccesek vagytok.
2020. aug. 6. 11:06
32/38 anonim válasza:
Keress ilyen videókat még, ha nem volt elég az önigazolásból. Tényleg beteg vagy, a többiek szerint is, de neked van igazad, te vagy a f@sza csávó!
Linkelj még 50-et pls
33/38 A kérdező kommentje:
Sajnos már jött belém Bmw, így nyilván nem lesz a kedvencem, ezen márkák sofőrei. Álló helyzetből nem is értem, hogy nem látott és miért nem tudott kikerülni városban ráadasul pirosnál. Nyilván ha te kerülsz ilyen helytetbe te se fogod bírni őket. 400e km van mögöttem erre alapoztam a kérdést, amit láttam eddig az utakon. Nem mondom,hogy minden Bmw tulaj ilyen, de ez a jellemzőbb. Nincs nagyon értelme rágódni ezen, mindig lesz olyan márkától független, aki driftpályának gondol minden kanyart és körforgalmat. Csak ne veszélyeztetnének másokat, ennyi a gond vele.
2020. aug. 6. 15:17
34/38 anonim válasza:
Szerintem hanyagold az általánosítást. Amúgy sem teljesen mindegy, hogy milyen márkájú autóval szopatnak?
35/38 anonim válasza:
Vagy egy unatkozó troll, vagy valami begyöpösödött igazsághuszár, fölösleges neki bármit írni.
36/38 anonim válasza:
Szóval akkor elkönyvelhetjük egy baromnak a kérdezőt?
Mert feljebb megtettem de lepontozott valami gyökér mégis, pedig mindenki szerint a kérdezővel van a baj
37/38 anonim válasza:
Fölösleges a pontokat nézni, igazából totál random módon pontoznak sokan.
38/38 anonim válasza:
Jah elég sok a birka, és így sajna azt a látszatot kelti, hogy nem nekünk van igazunk, pedig egyértelmű, hogy a kérdező egy elmekórtani eset. Jókat nevetni azon, ahogy mindenáron bizonygatni próbálja az igazát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!