Aki szorongàsal küzd az megkaphatnà az alkalmasságit jogosítvànyra, ha erről népszavazàs indulna?
Sima B
Sajnos bestresszelek ha beleordítanak a vezetése be.
Pl., mért nem vàttasz màr fel/vissza
Mért nem mësz màr
Most mért àllsh meg a sàrgànàl.
Stb
Szerencsere nem nepszavazas donti el, ki kap orvosi alkalmassagit.
Amugy amit irtal, az sofor-utas problema. Azt az utast tobbe nem viszed sehova (ill. nem vagy hajlando vezetni, ha o is bent ul). Ezzel a problema meg van oldva.
Nagyon nagy szükség lenne érdemi alkalmassági vizsgálatra, de elsősorban nem emiatt.
Viszont ha ez a probléma olyan szintű, ami balesetveszélyessé tenne az utakon (nem csak az utas, más közlekedő is lehet konfliktus forrása), akkor jogos lenne, ha nem kapnál jogosítványt. De nem népszavazás fog dönteni egyes emberek jogairól.
Mondjuk ha valaki üvöltözik veled vezetés közben, akkor a probléma szerintem nem veled van. :D
Ha egyedül jól megy, akkor a vezetés jól megy. Itt vége is a történetnek. Max professzionális személyszállítással ne foglalkozz. :)
Az oktató direkt azért van, hogy mondja, ha nem jól csinálod. Persze jó esetben nem ordítva. :-)
Az is nagy különbség, hogy a felelősség az oktatóé, ha baleset történik.
És azért az oktató nyilván jobban ért a vezetéshez, mint egy szimpla B kat. jogsival rendelkező ember, tehát amit mond, azt inkább tanácsos megfogadni.
Amúgy az én oktatóm sose mondott volna olyat, hogy "Most miért állsz meg a sárgánál?". Inkább azért szúrt volna le, ha átmegyek a sárgán, mikor előtte normálisan meg tudtam volna állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!