Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi a helyes magatartás?

Mi a helyes magatartás?

Figyelt kérdés

Teoretikus a kérdés.

Autópályán haladok majd utolér egy rendőrautó és jelzi, hogy igazoltatni szeretne. Ezt szabályosan úgy kellene végrehajtania, hogy megelőz és előttem haladva jelzi a szándékát, majd levezet a következő kijáraton.

Nade a rendőrök úgy csinálják ezt a legtöbbször, hogy mögötted haladnak és villogót kapcsolnak.

Ha ez így történne, mi a teendő? Jobbra index és irány a következő lehajtó?

És ha ő nem ezt akarja? A pályán tilos és rendkívül balesetveszélyes is megállni. Mi van, ha erre nem vagyok hajlandó?

2020. jún. 5. 16:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A legkorrektebb jelezni, hogy észrevetted a szándékukat, így nincs félreértés, majd a következő lehajtón elhagyni a pályát.
2020. jún. 5. 20:19
 12/16 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Azért a rendőröktől is kitelik, hogy ott állítanak meg.

Sajnálom a nőt de nem lehetett egy iq fighter.

2020. jún. 5. 20:53
 13/16 anonim ***** válasza:
#12: A linkelt esetben szerintem az történhetett, hogy a sofőr nem tudta mit kell tenni, ezért a leállósávon állt meg. Kizártnak tartom, hogy a rendőr állította meg azon a helyen.
2020. jún. 5. 22:20
 14/16 anonim ***** válasza:
10-es hát ha ez megtörténne lenne min röhögni a neten. Jönnének a mémek ahogy büntetőfékezik a rendőr előtt az autópályán
2020. jún. 6. 23:05
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

#14 Megtenném, csak előbb keresni kell egy hülyét aki kifekszik elém az útra, hogy legyen mire fogni.

Mindjárt szétnézek itt a gykn, keresik valami depis tini k**vát aki annyira meg akar halni. :)

2020. jún. 6. 23:11
 16/16 anonim ***** válasza:
63%
Leálló sávon maximum csak akkor állnék félre hogyha gépfegyverrel kényszerítenének. Én is láttam már sokszor leállósávon félreállítást, én törvényileg tiltanám meg ezt.
2020. jún. 8. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!