Lekopott stop vonalat úgy kezeljem mintha fel se lenne festve?
Ilyenkor a stop tábla vonalában állj meg, aztán előregurulsz amíg belátod a kereszteződést.
Vizsgabiztosnál azonnali bukás ha nem a vonalnál, vagy a tábla vonalánál állsz meg, akármit mond az oktatód.
#2 Igazad, van rákerestem:
"ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező” (11. és 12. ábra), a tábla azt jelzi, hogy az útkereszteződésnél – a megállás helyét jelző útburkolati jel előtt, ilyen útburkolati jel hiányában az útkereszteződésbe való behaladás előtt – meg kell állni".
Az én oktatóm tavaly szeptemberben a tábla vonalát jelölte meg megállásnak, ha nincs jelzés, vagy kopott, vagy hóval fedett.
Kopott vonal azért még látszik valamennyire, én vizsgán megállnék ott. Ne ezen múljon.
A vizsgán állj meg 2x: a kopott vonalnál és a kereszteződés előtt is. Ebbe még a legrosszindulatúbb vb sem köthet bele.
Ha a kezedben a jogsi, akkor már tök mindegy hogy csinálod, elég a kereszteződés előtt megállni. (sokan egyáltalán nem állnak meg)
Amúgy pár napja mintha már lett volna ugyanez a kérdés.
Igen kezeld úgy mintha ott sem lett volna.
Lekopott > nincs ott > ha nincs ott nem ott kell megállni > a STOP táblánál kell megállni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!