Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Állandóan félek, hogy traffi...

Állandóan félek, hogy traffi bírságot kapok. Pedig mindig szabályosan haladok. Mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Csak ismerős helyeken járok,tudom is hol a traffi, erre mindig jön valami nem várt tényező, ma pl. hívtak telefonon és erre csak annyit láttam, hogy 70-nél mérő traffinál 80 körül mentem. Olyan a hely, hogy 110km/h majd egy gyanútlan 70-es tábla és puff ott a trifi-traffi. (Persze számomra már ismert). Most azon rettegek, hogy jön a bünti. Pedig nem fog, asszem, remélem, bízok benne. Nem jön, ugye?
2020. ápr. 24. 12:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Én általában bekapcsolom a wazét és az 500 méterrel előtte figyelmeztet.
2020. ápr. 24. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A diák is addig színjeles tanuló, ameddig egyszer nem kap rossz osztályzatot és rá nem jön, hogy nem is olyan nagy dolog rossz jegyet kapni.

Tehát megkérdezem: Miért kell rettegni a büntetéstől? Megjön, befizeted, ennyi. Nem fognak meghurcolni, nem kerülsz fekete listára, semmi rossz dolog nem történik.

Egyébként ha az ember szabályosan vezet, akkor a traffi nem fogja lekapni, szóval én kicsinyes dolognak tartom a körülményeket emlegetni. Nekem is csörgött már a telefonom és nem zavart meg a vezetésben (remélem te nem vetted fel).

2020. ápr. 24. 21:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk a telefonon nem értem mi zavar meg. Még ha fel is veszed, (mert én pl olyan esetekben felveszem amikor lakott területen kívül 5.-ben haladok egyenletes sebességgel... Maximum 90-ről lecsökkentem 70-re a sebességet ha gyorsnak érzem telefon mellett), de nem hiszem el, hogy annyira el tudja vonni a figyelmed, hogy a számodra elvileg rutin útszakaszon is meglepetések érjenek. Ha ez igaz akkor inkább tényleg ne vedd fel, mert azt se veszed észre időben, hogy bármi oknál fogva besatuznak előtted.
2020. ápr. 24. 21:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Poénos hívás volt, valami cannabis olajos cuccot akartak eladni én meg azon agyaltam mivel röhögtessem meg a call centerest, mondam, " nem rég volt 420 ha ezt tudom előre rendelek azt beszívok a brácsákkal" méé most hív mááár oka fogyott " aztán mondta a csaj, hogy köszöni, feldobtam a napját. Nekem elég nehéz beszélni és ha hallod, hogy egy call centerrs szomorú hanggal hív akkor muszáj mindez. :( kicsinyes? Nem tudok mit tenni, én most tanulom ezeket a kommunikációs fajtákat. ---és mellette ott a manó a válladon aki arra kér, ne telefonozz ha vezetsz. De vezetsz és telefonozol mert felelőtlen VAGYOK.
2020. ápr. 24. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Körülmények alatt én erre gondoltam: "Olyan a hely, hogy 110km/h majd egy gyanútlan 70-es tábla és puff ott a trifi-traffi". Erre nehogy már mentség legyen egy csörgő telefon...
2020. ápr. 24. 22:36
 16/16 A kérdező kommentje:

Neem, ez nem mentség, tisztába voltam vele. Még ma még

álmodtam is az útszakasszal, hogy lesz valami butyutaság.

2020. ápr. 24. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!