Állandóan félek, hogy traffi bírságot kapok. Pedig mindig szabályosan haladok. Mitévő legyek?
Figyelt kérdés
Csak ismerős helyeken járok,tudom is hol a traffi, erre mindig jön valami nem várt tényező, ma pl. hívtak telefonon és erre csak annyit láttam, hogy 70-nél mérő traffinál 80 körül mentem. Olyan a hely, hogy 110km/h majd egy gyanútlan 70-es tábla és puff ott a trifi-traffi. (Persze számomra már ismert). Most azon rettegek, hogy jön a bünti. Pedig nem fog, asszem, remélem, bízok benne. Nem jön, ugye?2020. ápr. 24. 12:56
11/16 anonim válasza:
Én általában bekapcsolom a wazét és az 500 méterrel előtte figyelmeztet.
12/16 anonim válasza:
A diák is addig színjeles tanuló, ameddig egyszer nem kap rossz osztályzatot és rá nem jön, hogy nem is olyan nagy dolog rossz jegyet kapni.
Tehát megkérdezem: Miért kell rettegni a büntetéstől? Megjön, befizeted, ennyi. Nem fognak meghurcolni, nem kerülsz fekete listára, semmi rossz dolog nem történik.
Egyébként ha az ember szabályosan vezet, akkor a traffi nem fogja lekapni, szóval én kicsinyes dolognak tartom a körülményeket emlegetni. Nekem is csörgött már a telefonom és nem zavart meg a vezetésben (remélem te nem vetted fel).
13/16 anonim válasza:
Mondjuk a telefonon nem értem mi zavar meg. Még ha fel is veszed, (mert én pl olyan esetekben felveszem amikor lakott területen kívül 5.-ben haladok egyenletes sebességgel... Maximum 90-ről lecsökkentem 70-re a sebességet ha gyorsnak érzem telefon mellett), de nem hiszem el, hogy annyira el tudja vonni a figyelmed, hogy a számodra elvileg rutin útszakaszon is meglepetések érjenek. Ha ez igaz akkor inkább tényleg ne vedd fel, mert azt se veszed észre időben, hogy bármi oknál fogva besatuznak előtted.
14/16 A kérdező kommentje:
Poénos hívás volt, valami cannabis olajos cuccot akartak eladni én meg azon agyaltam mivel röhögtessem meg a call centerest, mondam, " nem rég volt 420 ha ezt tudom előre rendelek azt beszívok a brácsákkal" méé most hív mááár oka fogyott " aztán mondta a csaj, hogy köszöni, feldobtam a napját. Nekem elég nehéz beszélni és ha hallod, hogy egy call centerrs szomorú hanggal hív akkor muszáj mindez. :( kicsinyes? Nem tudok mit tenni, én most tanulom ezeket a kommunikációs fajtákat. ---és mellette ott a manó a válladon aki arra kér, ne telefonozz ha vezetsz. De vezetsz és telefonozol mert felelőtlen VAGYOK.
2020. ápr. 24. 22:30
15/16 anonim válasza:
Körülmények alatt én erre gondoltam: "Olyan a hely, hogy 110km/h majd egy gyanútlan 70-es tábla és puff ott a trifi-traffi". Erre nehogy már mentség legyen egy csörgő telefon...
16/16 A kérdező kommentje:
Neem, ez nem mentség, tisztába voltam vele. Még ma még
álmodtam is az útszakasszal, hogy lesz valami butyutaság.
2020. ápr. 24. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!