Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lekapott a traffipax?

TIPCSA kérdése:

Lekapott a traffipax?

Figyelt kérdés
Sziasztok mainap folyamán kamion előzés befejezésénél láttam meg hogy traffipax van kirakva szerintetek kapok csekkeket kb 115-120 al előztem meg.

2020. ápr. 2. 16:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

Egyébként meg lehet érteni. Egy kamion azért nem rövid és ha az ember egy erősebb kocsiban ül akkor elég egy kis gázt adni és hamar felpörög a motor.

Én is ugyanezzel kínlódok most, mert ezelőtt egy régi 70 lóerős Opelba ültem, most pedig átültem egy 160 lóerős Nissanba. Alig lépek oda a gázra arra leszek figyelmes, hogy 70-el megyek városba.

Egyébként így, hogy fix trafi volt menni fog a csekk.

2020. ápr. 2. 22:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Sima háromlábú traffipax volt.
2020. ápr. 2. 22:16
 13/14 anonim ***** válasza:
Tegnap én is egy 50-el cammogó kocsisort előztem mert mindenki beállt az útellenőr mögé aki, kis autók, nem látnak előre métereket, én meg közbe azt vettem észre máris 110-el megyek, pedig nem akartam, én 88-as arc vagyok föúton, szóval ebbe bele lehet esni :(
2020. ápr. 2. 22:23
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajna bünti lesz.
2020. ápr. 4. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!