Mennyire menő dolog azon versenyezni, hogy kit mennyivel kap le a traffipax?
Persze, hogy féltik, az egyiknek csak korlátozott van, automata váltósra, így is négyszer bukott.
VÉDA alatt csinálják. És persze nem a nevén van az autó mert ha bukna ami ilyen bizniszbe benne van, akkor mehetne a vagyon is.
Oké, megbeszéltük. Ilyen tényleg nincs. Csak én találtam ki, mert egy -16 éves iskolából kibukott alkesz szülők nevelte troll vagyok aki abban éli ki magát, hogy gyakorikérdéseken kitalált történeteket ír le a közlekedések témakörben.
Honnan jöttél rá? Ja, igen, hogy 204-el nem lehet menni városba, tééényleg azt ilyen kamun elbukni.
Na, megyek is mert itt a nyári szünet még kiírok pár kamu kérdést mert ügye ez jelenti szánalmas életemben a boldogságot.
Vagy várj, lehet onnan jöttél rá, hogy fiatalok ilyet nem csinálnak mert felelősségteljesek, aztaaa, itt bújt ki a szög a zsákból mégis.
Mekkora tehetség vagy.
Pont most volt valami hír, hogy 50es táblánál 100al kaptak le valami Volkswagenest... Nem az egyikük volt véletlen? 😅
Tudom, hogy ez semmi a 200hoz képest de gondolom pont akkor érintette meg a gázpedált és gyorsulófélben volt😅
Nagy cucc.. Engem 230al kaptak le a 38ason a Suzuki Swiftemmel😄
Na ezt múljátok felül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!