Várhatok ezen a környéken büntetésre? Mellékelt kép a kérdés kifejtésénél.
Sziasztok! Ma 2020.02.28.-án (Péntek) nyugati tér 9be kellett mennem, a google maps a Váci út felől navigált, miszerint a felüljáró alatt hajtsak tovább egyenesen. Én továbbhaladtam a buszsáv figyelmen kívül hagyása mellett. Ez a buszsáv a 3as metró pótlójának fenntartott sáv? Igazából arra lennék kíváncsi, hogy számíthatok itt büntetésre vagy valami szankcióra? Köszi a válaszokat és tapasztalatokat előre is.
A mellékelt képen a fehér nyíllal jelölt útvonalon haladtam tovább a félreértés elkerülése végett. A sárga táblán pedig behajtani tilos tábla van kivétel bkk járatok.
Az pl. független ebben a helyzetben, hogy ezeket a sávokat csak hétvégente használják?
Nem szoktak ilyesmiért büntetni, szóval valószínűleg megúszod.
"Az pl. független ebben a helyzetben, hogy ezeket a sávokat csak hétvégente használják?"
Senkit nem érdekel, hogy mikor használják.
A táblán csak annyi van, hogy behajtani tilos kivéve BKK. Nincs szó hétvégéről meg ilyesmiről. Tehát neked mindig tilos a behajtás.
Egyébként ha így akarsz menni, akkor vagy azt csinálod, hogy:
A) átmész a felüljárón és aztán 3x jobbra kanyarodsz.
B) a Váci útról valahol átmész a Pannónia utcába és onnan a Vígszínháznál lehet balra kanyarodni a Nagykörútra. A Nagykörútról meg csak simán jobbra kanyarodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!