Mit villogtatnak az autópályán nekem?
En a kodzarofenyt rajuk szoktam villantani, az ugy nez ki, mint a feklampa. Altalaban ettol megijednek, es lemaradnak kicsit.
En is ruhellem, mikor tomott kulso sav 80-90-nel megy, en meg 130cal sokszor szinten fullon levo belsoben, es akkor nekiall villogni. Persze mindig mercis vagy audis vag, bmw-s. Sokaig en is felhuztam magam, de nem er annyit, ignoralom, es ha normalisan vissza lehet terni a kulsobe, akkor megteszem.
10-es!
Levillognak, mert sok ember a megengedett legnagyobb sebességnek nem az előírtat tekinti, hanem amíg a traffipaxnak van a tűréshatára. Sok embertől hallom, hogy miért csak 90-nel mész, vagy miért csak 130-cal mész, a traffipax ráhagy 15km/h-t.... Jaaa.. Csak az a helyszíni bírságra nem vonatkozik pfff. Persze vannak akiknek ez sem elég.
11-es!
Azzal a ködzárófénnyel csak óvatosan. Én a 4-es főúton jártam így egyszer. Magyar rendszámos BMW-s utolért és kb 1-2 méteres követési távolságot tartott. 100-zal mentem a megengedett 90 helyett. Szemből folyamatos kocsisor, előttem is voltak autók (sőt, távolabb előttem kamion volt, ami csak 90-nel tud menni), így ha akartam volna sem tudtam volna többel menni (de nem is akartam). Én ugyanezt csináltam amit írtál. Mikor sikerült neki megelőznie, úgy rám rántotta a kormányt és azonnal nyomott nekem egy satuféket, hogy csikorgó fékekkel álltam meg. És csak azért nem mentem belé, mert elrántottam jobbra a kormányt. Annyira keménynek már nem érezte magát a csávókám, hogy kiszálljon, helyette padlógázon elhajtott. És láttam a távolban ahogy utolérte az elöl haladókat. Úgy előzte meg őket és nem érdekelte, hogy szemből jöttek, hogy tolta le őket, azok meg mindenki húzódhatott le az útpadkára.
Szerintem rájött, hogy ezt azért lehet nem kellett volna csinálnia. Utálom az ilyen majmokat.
" Ne akard már bemagyarázni, hogy tömött kamionsor van 50 km-en keresztül..."
M1-esen igen. De ha vége a kamionsornak akkor természetesen azonnal visszahúzodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!