Ha a mögöttem jövő autó levakít, hogy tudok neki jelezni?
büntetőfékkel!!!!
csak vicc!!
én a hátsó ködlámpát szoktam villogtatni, eddig bejött, vették a lapot.
Hátsó ködlámpával.
A féken meg nyilván azért áll, mert automata
Nekem egyszer azt mondták, hogy a fékpedál nem lábtartó, ha gurul a kocsi, húzzam be a kéziféket, így is szoktam eljárni,ha olyan a szitu.
Sokat járok országúton, sokszor estébe nyúlóan, és a hátam mögül jövők elég messziről jönnek távolságival, de van egy szint, amikor már annyira bántja a szemem, hogy valahogy jelezni akarok neki, de nem tudom, hogyan. Nincs olyan k9zel, hogy megelőzzön, de még nem vette le, erre a szitura értettem, hogy hogyan jelezhetnék neki, hogy hahó, bántja a szemem.
A szembejövőknél meg persze, hogy nem a fénybe nézek, hanem az utat, esetleg az út szélét szoktam nézni. A kérdés a hátam mögül és előttem lévőkre vonatkozik, a féklámpa meg főleg este irritáló, amikor valaki azon pihenteti a lábát.
Mint írtam, automata.
Automatát nem kell P-be rakni meg kéziféket behúzni piros lámpánál. Nem arra van a P állás. Pirosnál D-ben marad és féket nyomja. Ennyi.
Engem lámpánál is úgy tanítottak, hogy üres fokozat és fék.
Nem kívánom azt a szitut, hogy belökjenek hátulról előre bármibe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!