Nem megy a vezetés ennyi idő után. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval 2018-ban levezettem a 30 órát és csak most mentem vissza ,hogy vegyek pótórákat, azaz majdnem 2 éve nem vezettem, ami azt is jelenti, hogy lassan lefog járni.Ugye tegnap el is mentem vezetni és azt mondta az oktatóm, hogy ez rettenetes volt és hogy, mintha elöször ültem volna autóban.Egyszerüen mikor autóba ülök, azok izgulok, hogy vajon most mit fogok elrontani, nem tudok figyelni.Nagyon szeretnék jogosítványt.Igaz, akkor sem ment annyira, mivel meg is buktam már egyszer.Sokszor el is váltottam,kapkodom.Igaz, hogy elözö nap dolgoztam délután 3-töl éjjel 3-ig és kb csak 2 és félórát aludtam de akkor is.Állandó müszakban dolgozom.Azt mondta az oktatóm, hogy úgy menjek következöleg, hogy ne menjek dolgozni és majd meglátja mit produkálok és akkor megmondja kb. mennyi órát vegyek.Nagyon stresszelek most emiatt.Mert nagyon szeretném csak nem tudom mi a baj velem.2020. jan. 4. 21:19
1/7 anonim válasza:
Ennyi kihagyás után nem csoda, ha rosszul megy. Pár óra után bele fogsz jönni,
2/7 anonim válasza:
Kipihenten menj és minél gyakrabban és egyre jobban fog menni. Szerintem vegyél még minimum 15 órát. Interneten nézz videókat a vezetésről, ajánlom Hidi Gábor oktatóét, szerintem jól tanít. Ja, és ne izgulj, ha valamit rosszul csinálsz az oktatód szól, segít. Ha valamit pedig nem tudsz kérdezz tőle.
Sikeres felkészülést!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnézem. :)
2020. jan. 4. 21:46
4/7 anonim válasza:
Szabadidődben meg KRESZ-feladatokat oldj meg, hogy legalább a szabályismeret hiánya ne akadályozzon.
5/7 anonim válasza:
Jó lesz az csak gyakorlás kell.
Az hogy rettenetes volt csak azért mondják, hogy minél több órát vetessenek veled.
6/7 anonim válasza:
Válts oktatót! Ha csak ledorongolni tud, azzal nem sokat segít, csak még jobban stresszelni fog, és még többet hibázol.
7/7 anonim válasza:
Én ismerek olyat akinek 70 óra kellett a sikeres vizsgához. Ez a 30-40 óra a többségnek semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!