Ennyire, hogy lehet valaki vakmerő?
Illetve én még azon is meglepődtem, hogy az embertársai mennyire toleránsak, egy duda szót nem hallottam.
Fülöp szigetek.... egy fertő.
Természetileg gyönyörű hely de kb. Brazília 2.
Közlekedési morál nulla, utcán kirabolnak, leszúrnak, lelőnek. Taxiban elrabolnak, bárokban drogot tesznek a külföldiek piájába, autóval elütnek aztán mennek tovább stb stb.
Szóval ennek tudatában semmi extrém nincs ebben a videóban.
Azért még elmesélem az "egyetlen kisebb koccanásomat":
Kitettem az indexet, s elkezdtem befordulni egy szálloda parkolójába. Egy motoros úgy gondolta, hogy ő még azért kívülről megelőz. Hát nem sikerült. A vicc az, hogy a motor fennragadt a félig letépett díszlécen, ő meg előre repült. Majd mérgesen felpattant, letépte a motort díszlécestöl, s elviharzott.
nem toleránsak... lassúak.
mire dudálnának már ott sincs :D
Egyes arab országok, s talán még India kívételével - kezdenek leszokni a folyamatos dudálgatásról.
Helyette villognak, ami nem azt jelenti, hogy mehetsz, hanem azt, hogy kotródj le az útról, különben ledúrlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!