Koccanásos baleset után egyből bemertetek ülni vezetni? Vagy idő kellett hogy túllépj rajta?
ne kattogj rajta, mi lett volna ha.. ülj be az autóba és vezess minél többet.
balesetmentes, nyugodt további vezetést kívánok!
Ezeket a kényszeres gondolatokat felejtsd el!
Ne emészd magad, a másik sofőr sem volt képben, lehet, hogy ki tudta volna védeni a dolgot!
Vannak emberek, akik inkább nekimennek a másiknak, csakhogy nekik legyen igazuk...
Lépj tovább! Megtörtént, megúsztad, örülj. Vezess, mert amúgy beléd ivódik a félelem.
Volt több koccanásos balesetem, volt hogy az autó majdnem 360 fokot pördült mert egy vakegér telibe talált a hátsó tengelynél (elnézte a macisajtot), de lábon vittem lakatoshoz a kocsit azonnal az eset után. De a többinél is. Belémsuálltak hátulról, beletoltak az előttem állóba, meg egy kétsávos kanyarban a belső sávban haladó kisteher átjött a sávomba és feltolt a járdára. Vissza kell ülni a papirok kitöltése után, amikor még bent van az eset miatti adrenalin, és tovább menni, hogy oldódjon az esetleges félelem.
4 es. Hasonlóan jártam tegnap. Az én sávom üres volt, kikanyarodtam jobbra, majd jött a belsőben egy bácsika, fehér platós böhömnagy terepjáróval félig a sávomban. Koccantunk, ezután egy kerítés kőoszlopa állította meg a kocsit.
Senki nem sérült szerencsére. A kocsim lökhárítója bánta csak. A bácsi kocsija egy tenyérnyi részen sérült csak hátul, meg egy lámpája tört el. Nemtudom minek jött át a sávomba, minnek gyorsított rá, és miért nem várta meg, amíg elmegyek mellette. Rám húzta a kocsi elejét szabályosan. Persze én szívtam nagyobbat és a felelősséget is nekem kellett vállalni a bácsi helyett.
Tudom, pereskedhetnék, de nincs értelme. A ház kőoszlopáért, aminél megállítottam a kocsit, úgyis én felelek.
Jól megszívtam. Eddig azt gondoltam, ha üres a sávom, befordulhatok... Mindíg tanul az ember.
Mindenesetre vasárnap autómentő visz haza, mert törött lökhárítóval, ami a földet súrolja, nem szeretnék 1 métert sem vezetni, nemhogy majdnem 300 km-t hazáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!