Bárhogy igyekszem nem megy a vezetés mit tegyek?
Figyelt kérdés
Előre is megköszönöm ha végig olvasod. Mikor el döntöttem, hogy jogosítványt szerzek és ithol tanulgattam parkolni stb... Imádtam vezetni az eggyik legjobb dolog volt, el is keztem. A kressz vizsgán elsőre át mentem (amit nem hittem volna) és most vezetek. 1-2 alkalom még gyakorlás aztán vizsga,de az oktatóm olyan szinten el vette a kedvem a vezetéstől, hogy nem igaz. Ku rva nagyok az elvárásai annak ellenére, hogy kapkodva és agresszíven és hiányosan tanított.egyszer jól megy a vezetés (mikor nem szól bele) mászor olyan sza r vagyok h legszivesebben saját magam pofoznám fel. Azt mondja h nem vagyok előre látó és bizonytalan vagyok, eddig ami jól is ment az is sz ar lett. Szinte minden nap arról álmodok, hogy balesetem van és olyan szinten félek, hogy el gondolkoztam azon, hogy itt be fejezem. Mondtam neki a közepén, hogy nem félek csak nem akarok meghalni és főleg mások életét nem akarom elvenni. Annyira el veszett az önbozalmam, hogy mostanra tényleg rosszul vezetek amit tetőz az is, hogy apám 20 eve vezet baleset mentesen ugy, hogy külföldön is és mikor be ült mellem ő is mondta, hogy rosszabb vagyok. Az oktatóm nagyon úgy veszem észre hogy a pénzre hajt de nem lenne jó megbuknom mert saját fizetésemből akarom ezt végig csinálni de már a gatyám is rá ment. Mit csináljak? Folytassam eggyáltalán?😣17/F2019. szept. 2. 22:34
11/14 anonim válasza:
A legtöbb mentális tevékenységnél megfigyelhető, hogy az intenzív fejlődési szakaszok után jön egy kiégési szakasz, amit ha kipihen az illető, akkor utána jobban teljesít, mint előtte. Ez egy teljesen természetes dolog, nem kell okolnod magadat érte. Állítom, hogy a vezetés oktató mellett stresszesebb is, mert ott nem tudod előre, hogy merre mentek; nem akkor kezdesz és végzel a vezetéssel, amikor akarsz; bementek a legnagyobb forgalomba, stb.
Ha úgy érzed, hogy rossz az oktató, akkor keress másikat, erre nem lehet jobbat mondani.
12/14 A kérdező kommentje:
Én bízok magamba úgyhogy megprópálom azt a vizsgát. De egy kérdés az oktató vizsgán is bele "nyúlhat" a kuplungba vagy fékbe? Mert ha nem az lenne a nagyon jo mert mindig bele nyúlkál és emiatt én el té esztem a fogáspontot
2019. szept. 3. 18:33
13/14 anonim válasza:
Természetesen belenyúlhat, hiszen köteles megakadályozni a veszélyes manővereket. Ha a fékbe belenyúl, akkor az értelemszerűen azonnali bukást jelent, de ahhoz, hogy éles vizsgán belenyúljon nagyot kell hibáznod.
14/14 anonim válasza:
Hagyd az egészet, nem fontos mindenkinek autót vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!