Csak engem nem fognak meg ezek a 20 milliós BMW-k meg Audi-k?
Figyelt kérdés
Sokan azt hiszik mennyire menők ezzel, de szerintem full átlag kinézetű autók, és semmi extra nincsen bennük, kb. ugyan annyira figyelek fel egy 20 millás bmw-re ha szembe jön, mint egy régi swift-re. Szerintem egy 99-es Impreza WRX vagy egy régi EVO sokkal jobban néz ki, sokkal feltűnőbb ha mondjuk fel van matricázva, és szerintem a hangjuk is jobb. Valamiért a német autóktól már annyira elment a kedvem, hogy teljesen hidegen hagynak, mert egyszerűen már semmi egyedit nem látok bennük, meg a sok bmw-s hülyegyerektől is kiábrándultam a német autókból (tudom, vannak kivételek). Mindenhol ilyenek mennek, valaki meg ezzel akar kitűnni. Más is van így ezzel?2019. aug. 23. 11:17
31/39 anonim válasza:
Ezek a Subarus olcsó BMWs tuning ladás arcok ugyanolyanok. Csóró prolikakiknek azért van ilyen autójuk mert a Provident gyorskölcsönből csak ilyenre futotta. Felőlem előzhetnek ahányszor csak akarnak, mert tudom hogy az autóm többet ér mint az összes vagyonuk szorozva kettővel.
32/39 A kérdező kommentje:
Számomra egy Subaru még is többet ér, mint a világ legdrágább autója :D Ugyan így ha látok egy Lambo-t, Ferrari-t, Mclaren-t, akármit, azok sem nagyon érdekelnek, maximum kicsit kitűnnek a tömegből, de ennyi.
2019. aug. 23. 16:10
33/39 anonim válasza:
A fikázásodból és az arcozásodból azt érzem, hogy nincs autód, nincs jogosítványod, viszont van szabadidőd hülyeségeket írni, és provokálni.
Szóval egy troll vagy!
34/39 A kérdező kommentje:
Szóval ha valakinek van szabadideje, akkor annak nem lehet autója és jogosítványa? Nem értem az összefüggést, 17 éves korom óta van jogosítványom, igaz, hogy az autóért nem én dolgoztam meg, de nem is volt olyan nagyon drága autó.
2019. aug. 23. 16:35
35/39 anonim válasza:
Egy 2015-ös A6-ot már meg lehet venni 4 millió környékén ahogy az 5-ös BMW-t is. Ezek 4 évvel ezelőtt simán kerülhettek 20 millióba, most egy új, jobban felszerelt Swift áráért meg lehet venni őket. Aki garantált bérminimumot keres, az is megveszi hitelre minimális önerővel.
36/39 dirtboy válasza:
18:38 hát nem tudom, én 4 misiért A3 ast max A4es találok 2015ből. 4 éves A6 szerintem nem 4misi hacsak nem toltak bele 4év alatt 300 ezer kmert.
37/39 anonim válasza:
Szóval akkor a subarura vered bmw, audi stb helyett, mivel is vagy más?
38/39 anonim válasza:
Nem azért veszik meg azokat mert hű de szép , jajj de jól néz ki.
Ez az igazi státusz szimbólum.
Ha ilyet vesz valaki akkor tudják hova tartozik és milyen gazdag.
Azt is tudja mindenki hogy ha ezt a lefingott németből behozott autókat aki megveszi , hová tartozik anyagilag, erkölcsileg.
Egy magán jachtot meg helikoptert se azért vesznek az emberek mert annyira szép lenne.
Itt is megmutatja a hova tartozást.
És akik abban a körben mozognak, azoknak ez szép, tetszik nekik és dijazzák is.
Az átlag embereknek meg pont elég szép és jó egy max 5 millás autó.
39/39 anonim válasza:
Nézd lehet néznél mikor kantáros meloscuccban szállok ki a bmw i8asombol és igen megbámulják mert ritka.sosem vertem a nyálam miatta.Vállalkozó vagyok sokat beállok trógerolni az embereim közé bármit.Viszont számomra fontos volt hogy garancia szolgáltatása a bmwnek elképesztően jó megbizható kocsi és igaz benzines motor is hajtja mégis zöld rendszámos.Viszont senki autóját sem szólom le sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!