Csak engem nem fognak meg ezek a 20 milliós BMW-k meg
Audi-k?
Figyelt kérdés
Sokan azt hiszik mennyire menők ezzel, de szerintem full átlag kinézetű autók, és semmi extra nincsen bennük, kb. ugyan annyira figyelek fel egy 20 millás bmw-re ha szembe jön, mint egy régi swift-re. Szerintem egy 99-es Impreza WRX vagy egy régi EVO sokkal jobban néz ki, sokkal feltűnőbb ha mondjuk fel van matricázva, és szerintem a hangjuk is jobb. Valamiért a német autóktól már annyira elment a kedvem, hogy teljesen hidegen hagynak, mert egyszerűen már semmi egyedit nem látok bennük, meg a sok bmw-s hülyegyerektől is kiábrándultam a német autókból (tudom, vannak kivételek). Mindenhol ilyenek mennek, valaki meg ezzel akar kitűnni. Más is van így ezzel?
Engem se fognak meg. Nekem is inkább Impreza kéne, de leginkább egy GT86. Aztán arra használnám, amire való. :) Persze, nem közúton. A feltűnést mondjuk nem szeretem, szóval nem "csicsáznám" semmivel. Meg nem is a hétköznapokra kéne.
2019. aug. 23. 11:56
12/39 anonim válasza:
"És most nem elhitetni akarom veletek, hogy az egyik jobb mint a másik, mert mindenkinek más tetszik."
Ha mindenkinek más tetszik, akkor mi értelme volt feltenni a kérdést? Nem kötelező mindenki torkán lenyomni a saját véleményed.
"Viszont a sok 17-18 éves gyerek még a lepukkant 1 milliós 20 éves bmw-vel is csajozni meg villgoni akar."
Akkor megint mi a kérdés? Hiszen te magad írod, hogy 17-18 éves az BÁRMIVEL menőzni akar.
"Szerinted akinek ilyen autója van, az csak valami utcai versenyző lehet? "
Nyilván aki felmatricázott autóban bőgeti a motort, az utcai versenyzőnek képzeli magát. Lehet mondani, hogy nem mindenki, de a 90% pont azért veszi meg az adott autót.
2019. aug. 23. 11:58
13/39 anonim válasza:
Utcára minek kell impreza és ilyesmi ? Ráz, zörög, zúg.
És még matrica is, egy Józsi nyomd neki felirattal
2019. aug. 23. 12:05
14/39 A kérdező kommentje:
Mert a Subaru egy életérzés, csak azokat fogja meg, akiket lenyűgöz a boxermotor, a szép formavilága, lehet, hogy más csak egy régi rally autót lát ezekben, de aki szereti őket annak minden pénzt megér egy ilyen, kicsit drága a fenttartása, de ez inkább játszós autó mint elsődleges.
2019. aug. 23. 12:14
15/39 anonim válasza:
Persze életérzés a trógerek körébe ugyanúgy mint a tuning lada.
2019. aug. 23. 12:24
16/39 A kérdező kommentje:
Milyen trógerekről beszélsz ember? Sokkal több kifinomult rally autós embert ismerek, mint bmw-st, pedig mindkettő fajtából vannak ismerőseim. Ne ezzel vígasztald magad, hogy biztos trógerek vagyunk, mikor egy impreza helyből otthagyja a 320d-det a lámpánál.
2019. aug. 23. 12:27
17/39 anonim válasza:
Persze aztán meg beleszáll egy buszmegállóba és megöl egy néhány kisgyereket. De jó dolog. Eleve nem értem ezt a tróger baromságot hogy városban versenyezni kéne. Én nem arra használom az autóm hogy versenyeuzek. Arra hogy elvigyen A-ból B-be kényelmesen meg biztonságosan. Engem nem izgat ha tuning ladák előzgetnek mert tudom hogy ezzel csak a nyomorult csóró kis életükbe akarnak egy kis izgalmat vinni.
2019. aug. 23. 13:01
18/39 anonim válasza:
Most akkor a 20 milliós vagy az 1 milliós BMW miatt van a hiszti?
Nem ugyanazt a réteg és nem ugyanúgy használja...
2019. aug. 23. 13:01
19/39 anonim válasza:
"Most akkor a 20 milliós vagy az 1 milliós BMW miatt van a hiszti?"
Mindenféle BMW miatt... Mert a Subaru a csúcskirály, minden más csak "hülyegyerek" kocsi.
Kisapám a "kifinomult rallysok" nem fognak a pirosnál versenyezni senkivel, és közúton nem fognak senkit veszélyeztetni erőfitoktatás miatt...
SZóval kérdező: te sem vagy különb a "BMW-s hülyegyerekeknél", csak szólok...
2019. aug. 23. 13:10
20/39 A kérdező kommentje:
Mondtam én egy szóval is, hogy én versenyzek városban?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!