Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Csak engem nem fognak meg...

Csak engem nem fognak meg ezek a 20 milliós BMW-k meg Audi-k?

Figyelt kérdés
Sokan azt hiszik mennyire menők ezzel, de szerintem full átlag kinézetű autók, és semmi extra nincsen bennük, kb. ugyan annyira figyelek fel egy 20 millás bmw-re ha szembe jön, mint egy régi swift-re. Szerintem egy 99-es Impreza WRX vagy egy régi EVO sokkal jobban néz ki, sokkal feltűnőbb ha mondjuk fel van matricázva, és szerintem a hangjuk is jobb. Valamiért a német autóktól már annyira elment a kedvem, hogy teljesen hidegen hagynak, mert egyszerűen már semmi egyedit nem látok bennük, meg a sok bmw-s hülyegyerektől is kiábrándultam a német autókból (tudom, vannak kivételek). Mindenhol ilyenek mennek, valaki meg ezzel akar kitűnni. Más is van így ezzel?

2019. aug. 23. 11:17
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
74%
Engem se fognak meg. Nekem is inkább Impreza kéne, de leginkább egy GT86. Aztán arra használnám, amire való. :) Persze, nem közúton. A feltűnést mondjuk nem szeretem, szóval nem "csicsáznám" semmivel. Meg nem is a hétköznapokra kéne.
2019. aug. 23. 11:56
 12/39 anonim ***** válasza:
64%

"És most nem elhitetni akarom veletek, hogy az egyik jobb mint a másik, mert mindenkinek más tetszik."

Ha mindenkinek más tetszik, akkor mi értelme volt feltenni a kérdést? Nem kötelező mindenki torkán lenyomni a saját véleményed.

"Viszont a sok 17-18 éves gyerek még a lepukkant 1 milliós 20 éves bmw-vel is csajozni meg villgoni akar."

Akkor megint mi a kérdés? Hiszen te magad írod, hogy 17-18 éves az BÁRMIVEL menőzni akar.

"Szerinted akinek ilyen autója van, az csak valami utcai versenyző lehet? "

Nyilván aki felmatricázott autóban bőgeti a motort, az utcai versenyzőnek képzeli magát. Lehet mondani, hogy nem mindenki, de a 90% pont azért veszi meg az adott autót.

2019. aug. 23. 11:58
 13/39 anonim ***** válasza:
66%

Utcára minek kell impreza és ilyesmi ? Ráz, zörög, zúg.

És még matrica is, egy Józsi nyomd neki felirattal

2019. aug. 23. 12:05
 14/39 A kérdező kommentje:
Mert a Subaru egy életérzés, csak azokat fogja meg, akiket lenyűgöz a boxermotor, a szép formavilága, lehet, hogy más csak egy régi rally autót lát ezekben, de aki szereti őket annak minden pénzt megér egy ilyen, kicsit drága a fenttartása, de ez inkább játszós autó mint elsődleges.
2019. aug. 23. 12:14
 15/39 anonim ***** válasza:
0%
Persze életérzés a trógerek körébe ugyanúgy mint a tuning lada.
2019. aug. 23. 12:24
 16/39 A kérdező kommentje:
Milyen trógerekről beszélsz ember? Sokkal több kifinomult rally autós embert ismerek, mint bmw-st, pedig mindkettő fajtából vannak ismerőseim. Ne ezzel vígasztald magad, hogy biztos trógerek vagyunk, mikor egy impreza helyből otthagyja a 320d-det a lámpánál.
2019. aug. 23. 12:27
 17/39 anonim ***** válasza:
22%
Persze aztán meg beleszáll egy buszmegállóba és megöl egy néhány kisgyereket. De jó dolog. Eleve nem értem ezt a tróger baromságot hogy városban versenyezni kéne. Én nem arra használom az autóm hogy versenyeuzek. Arra hogy elvigyen A-ból B-be kényelmesen meg biztonságosan. Engem nem izgat ha tuning ladák előzgetnek mert tudom hogy ezzel csak a nyomorult csóró kis életükbe akarnak egy kis izgalmat vinni.
2019. aug. 23. 13:01
 18/39 anonim ***** válasza:
66%

Most akkor a 20 milliós vagy az 1 milliós BMW miatt van a hiszti?

Nem ugyanazt a réteg és nem ugyanúgy használja...

2019. aug. 23. 13:01
 19/39 anonim ***** válasza:
49%

"Most akkor a 20 milliós vagy az 1 milliós BMW miatt van a hiszti?"

Mindenféle BMW miatt... Mert a Subaru a csúcskirály, minden más csak "hülyegyerek" kocsi.

Kisapám a "kifinomult rallysok" nem fognak a pirosnál versenyezni senkivel, és közúton nem fognak senkit veszélyeztetni erőfitoktatás miatt...

SZóval kérdező: te sem vagy különb a "BMW-s hülyegyerekeknél", csak szólok...

2019. aug. 23. 13:10
 20/39 A kérdező kommentje:
Mondtam én egy szóval is, hogy én versenyzek városban?
2019. aug. 23. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!