Csak engem nem fognak meg ezek a 20 milliós BMW-k meg
Audi-k?
Figyelt kérdés
Sokan azt hiszik mennyire menők ezzel, de szerintem full átlag kinézetű autók, és semmi extra nincsen bennük, kb. ugyan annyira figyelek fel egy 20 millás bmw-re ha szembe jön, mint egy régi swift-re. Szerintem egy 99-es Impreza WRX vagy egy régi EVO sokkal jobban néz ki, sokkal feltűnőbb ha mondjuk fel van matricázva, és szerintem a hangjuk is jobb. Valamiért a német autóktól már annyira elment a kedvem, hogy teljesen hidegen hagynak, mert egyszerűen már semmi egyedit nem látok bennük, meg a sok bmw-s hülyegyerektől is kiábrándultam a német autókból (tudom, vannak kivételek). Mindenhol ilyenek mennek, valaki meg ezzel akar kitűnni. Más is van így ezzel?
"Ne ezzel vígasztald magad, hogy biztos trógerek vagyunk, mikor egy impreza helyből otthagyja a 320d-det a lámpánál."
Szóval te csak az anyósülésről menőzöl???
2019. aug. 23. 13:23
22/39 A kérdező kommentje:
De látsz te ebben olyat, hogy ÉN hagylak ott? Én ezzel csak arra utaltam, hogy ne trógerezzenek le valakit, mert rally autója van és erősebb mint az övé. Tudom, ez egy ilyen sztereotípia már, hogy akinek Subaruja van az csak versenyző lehet..
2019. aug. 23. 13:32
23/39 A kérdező kommentje:
De ebben szó sincs igazi versenyzésről, csak hogy a Subaru otthagyná azokat a lepukkant bmw-ket, amikkel villognak haverjaim.
2019. aug. 23. 13:33
24/39 anonim válasza:
Most akkor a 20 milliós, vagy a lepukkant BMW-vel van a bajod???
2019. aug. 23. 13:47
25/39 dirtboy válasza:
Az egy dolog hogy te mire figyelsz fel, szerintem aki megtud engedni magának egy 20milliós prémium autót az pont l eszarja a véleményed, illetve másét is hogy mire figyelnek fel.
Látszik hogy számodra az a fontos hogy megnézzenek, utánad forduljanak az útcán. Ezeknek az embereknek lehet hogy nem az a céljuk hanem az a luxus érzés, kényelem amit ad egy ilyen 20millás autó.
2019. aug. 23. 13:52
26/39 A kérdező kommentje:
Az 1 milliós bmw-kkel van inkább bajom, a 20 milliósakhoz való hozzáállásom inkább amiatt a gyerek miatt lett, akit mondtam előbb. De igazából nem is magukkal az olcsó bmw-kel, hanem azokkal van bajom akik használják és amire használják. Régebben még nekem is tetszettek, de ezt már teljesen kiölték belőlem, és most ha meglátok egy bmw-t egyből az jut eszembe, hogy biztos valami hülyegyerek ül benne, pedig lehet, hogy egy full normális emberé. Ezért nem szeretnék már német autót.
2019. aug. 23. 13:57
27/39 anonim válasza:
De igazából nem is magukkal az olcsó bmw-kel, hanem azokkal van bajom akik használják és amire használják"
"Szerintem egy 99-es Impreza WRX vagy egy régi EVO sokkal jobban néz ki, sokkal feltűnőbb ha mondjuk fel van matricázva, és szerintem a hangjuk is jobb."
SZóval az óccsó BMW-s "hülyegyerekek" pont ugyanarra használják a kocsijukat, amire szerinted a régi Subaru, meg Lancer jobb. Tehát te is egy vagy a sok közül, és pont olyan vagy, mint akire utálkozol itt...
Akkor mi is a bajod? Hogy másnak nem a Subaru a menő, hanem a bömös???
2019. aug. 23. 14:12
28/39 A kérdező kommentje:
De most is ki a tököm mondta, hogy én a Subaruval villogni akarok? :D Én nem villogok vele egyáltalán, csak simán zavar, hogy mások a bmw-vel igen.
Amugy a normális embert meg nem érdekli ki mivel közlekedik mig nem bunko és szabálytalankodik.
2019. aug. 23. 14:41
30/39 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ezt biztos hogy nem én írtam ki, mivel nem értek ennyire a bmw-khez, hogy ilyeneket tudjak mint amiket ír, meg hát nem is érdekelnek :D De egyébként rossz autó nincs, csak rossz felhasználó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!