Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Egy szűkebb helyen, derékszögb...

Egy szűkebb helyen, derékszögben, nyerges vontatóval elsőre lehetséges betolatni balról?

Figyelt kérdés

A jobbrólt már meg se kérdezem, az már nekem ilyen totó-lottó kategória.

Pl a tipikus raktárak előtti rámpáknál, szemben kerítés, és sorban vannak a kamionok a lerakóknál, neked meg kettő közé kéne beállni.

2019. aug. 20. 08:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lehetne, sőt, jobb is, mert ugye baloldalon ülsz, és jobban ki tudsz nézni, nemcsak tükörből tolatsz.
2019. aug. 20. 10:25
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

Lehetséges persze.

De ez jármű, terepviszonyok, és sofőrfüggő

Korrigálni viszont nem ciki

2019. aug. 20. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy van-e elég hely a kamionok eleje és a kerítés között, mert ha nincs, akkor mindenképpen korrigálni kell. Meg persze tapasztalat függvénye is, hogy elsőre sikerül-e eltalálnod a helyes ívet.
2019. aug. 20. 12:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Egy teljesen üres placcon gyakoroltam, és direkt a 90 fokos beállást. Pótfüggő tudom, de egyszerűen nekem képtelenség, pedig volt hely. :(
2019. aug. 21. 04:16
 5/6 anonim ***** válasza:
63%
2 éve kezdtem egy tök egyszerű rámpára 20 perc alatt tolattam rá XD most 2 perc
2019. aug. 22. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
80%

ha olyan angol parkolós a rámpa, hogy egymás mellett lófasznyi hellyel, hát még 3 év után se nagyon megy nekem, mindig attól félek hogy a másikat megtöröm, ezért 3 méterenként kiszállok, megnézem, vissza, megint 3 métert hátra stb... általában mindig segítenek, de azért így is necces sokszor, szégyen vagy nem ... de ez van :D

És valóban, azt a mágikus ívet elsőre eltalálni, hát... én láttam már olyat aki jobbra tolatásnál is eltalálta elsőre, nagyon jó neki, én annak is örülök ha egy szűk helyről kitudok tolatni balra akár 20. próbálkozásra is ... Ciki vagy nem, egy a lényeg, hogy ne okozz kárt semmiben, és akkor sikeres a dolog, csak ez számít.

A másik ami még a mai napig nem megy tökéletesen, hátra tolatás egyenesen, pl parkolóban amikor vannak mögöttem. Tükörből még mindig nagyon nem érzem a távolságot, és van vagy 10 méternyi hely én már úgy látom mindjárt nekimegyek :D Kiszállok, vissza, tolatok hátra 2 métert, megint kiszállok, és úgy a 6. kiszállás után már eltudok menni BIZTONSÁGOSAN tőle 3 méteres távolságra kb.

Ismét, ciki vagy nem, de az sokkal cikibb sztem amikor valaki rutinból csinál valamit és összetöri az autót... Nagy a pofa, kicsi az ész tudod :D A kamionosoknál ez nagyon gyakori

2019. aug. 22. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!