Lehetséges az hogy valaki annyira béna hogy tényleg nem megy neki a vezetés?
A kérdéssel magamra akartam utalni. Ugyanis most a jogosítvány megszerzésében a gyakorlati vezetésnél tartok. Már túl vagyok 12 órai vezetésen és úgy érezem hogy egyre inkább csak visszafelé fejlődök benne.
Vagyis inkább egyik nap megy más nap nem igazán. A tegnapelőtt úgy éreztem hogy elég jól megy, még forgalomban sem volt különösebb bajom.
Viszont a mai alkalom egy katasztrófa volt a számomra. Még arra sem voltam képes hogy normálisan sebességet váltsak. Akkor pedig már kiabált velem az oktató.
De ez csak a kisebb probléma volt mert utána jött a parkolás. Ott pedig már szinte leblokkoltam, arra sem tudtam oda figyelni hogy mit mond az oktató. Nem voltam képes elég lassan menni ahhoz hogy betudjak parkolni és még az út padkára is ráhajtottam véletlenül. Akkor pedig csak az oktatónak az szentségeléseit hallgattam megint.
Ez volt az eddigi életem egyik legszörnyűbb 2 órája.
Szerintem hogyha tudnám gyakorolni még ezen az oktatáson kívül is akkor lehet hogy jobban menne.
Vagy lehet hogy kell keressek másik oktatót is, nem tudom hogy nektek erről mi a véleményetek.
Igen, van olyan, h vkinek egyszerűen nincs érzéke hozzá.
Lehet, h én is ilyen vagyok. Nehezen figyelek több dologra, rövidzárlataim vannak az életben is.
Ennek ellenére már a 24. óránál tartok, az oktatóm szerint jól haladunk, dacára annak, h állandó pánikban vagyok.
"Ott pedig már szinte leblokkoltam, arra sem tudtam oda figyelni hogy mit mond az oktató."
Amikor körfogalomban megyünk és sok az autó, annyira képes vagyok blokkolni, h simán elkanyarodok jobbra, mikor az oktatóm mondja, h balra menjek.
"Vagy lehet hogy kell keressek másik oktatót"
az tuti, h az oktatóddal is komoly problémák vannak. Sztem aki kiabál, az már alkalmatlan. én megmondtam az elején az enyémnek, h ha nem lesz türelme az egészhez, akkor hagyjuk az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!