Lakott területen belül 40-45-tel tötyörgőt ugye nem lehetséges szabályosan megelőzni? Ti meg szoktatok előzni ilyeneket kockáztatva a büntit?
Akárhogy is gondolkodok nem értem hogy nem lehet megelőzni egy lassabban haladó járművet...
ha 40-el megy Te pedig 50-el előzöd meg akkor 10km/h különbséggel pár másodperc alatt megelőzted...
vagy mire gondolsz? előzni tilos? záróvonal? szakadék?
"ha 40-el megy Te pedig 50-el előzöd meg akkor 10km/h különbséggel pár másodperc alatt megelőzted.."
Igen ám de vannak olyan retardált gyökerek akik direkt gyorsítanak ha valaki elkezdi előzni őket.Na én éppen ezért szoktam legalább 60-ig felgyorsítani előzéskor hogyha a nyomorék felgyorsul 50-ig akkor is legyen esélyem viszonylag gyorsan megelőzni.Sajnos még olyan is előfordul hogy 60-nál is gyorsabban kell mennem mert annyira tapossa a gázt a tapló.Ha meg bevágok elé akkor még ő van felháborodva,ezt direkt szoktam csinálni egyébként,sőt jól le is fékezek előtte,természetesen csak 50-re
A kérdésre a válasz pedig az hogy elvileg a traffipaxoknál 65 a tűréshatár de ha a rendőrnek rossz napja van akár 55-ért is megbüntethet
Én mindenkit megelőzök a Skodámmal, nem gondolok sosem a büntetésre.
Jobb kéz a kartámaszon, szervó 1 ujjas, aztán nagy gáz had dolgozzon a mehanika.
Dehogynem.
Párhuzamos közlekedésre alkalmas úton néhány másodperc alatt meg lehet előzni. Ez mindennapos dolog számomra.
Meg lehet előzni, más kérdés van-e értelme.
Ez az előzgetés egyébként a magyar autós rákfenéje. Ez valami eszméletlen hülye szokása a magyarnak, alapvetően egész normálisan közlekedik a magyar egyébként, de ez a "lenyomok mindenkit mert 5-tel gyorsabban akarok menni" vagy "tolom az előttem lévőt, de megelőzni aztán nem fogom vagy csak kilométerek múlva addig is idegesítem" mentalitás ez valami eszméletlen faszparaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!