Hogyan reagáltok amikor mögöttetek lévő közlekedő felháborodva mutogat mert "mé nem mész"?
4 éve vezetek, van teherautó jogsim most csinálom a nehéz pót és a busz jogsit, miért? Mert szeretek vezetni és szeretem az embereket.
Nem veszek fel semmit a közlekedés során, mármint felesleges momentumokat, több száz dolog volt viszont amiből tanultam, folyamatosan nézek baleseteket.
Épp 2 perce, hogy befordultam egy utcába jobbra, kisautóval történetesen olyannal amit mindenki a tudtán kívül, relfexből lenéz, ez a Swift, megspékelve egy "baba a fedélzeten "matricával (elöző tulajnak voltak kis gyermekei, én meg nem vettem le, aranyos az az elefánt, már 7 éve megvan a kocsi, nem is fogom levenni) na igen, arra akartam kilyukadni, hogy jobb kanyarnál teli zöldnél jobbra számíthatunk gyalgosra, ez most sem volt meglepetés, és én minden gyalogost elengedek, ez a mögöttem lévőnek nem tetszett, kiabált mutogatott, arra utalt , hogy mehettem volna előrébb ahol már a zebra van, és zavarjam a gyalogosokat, mert ő nem bír várni.
Engem hidegen hagy már. De te hogy reagálsz rá?
Pont nem érdekel másnak a véleménye, dudalgatasa.
Ha nem tetszik,ki lehet kerülni.
Normálisan vezetek, a megengedett sebességgel.
Mondjuk jobbra kanyarodásnál ilyen helyzetben igyekszem annyira előrehúzódni, hogy ha mögöttem egyenesen akarnak menni, akkor őket ne tartsam fel.
Nyilván függ a kereszteződés kialakításától is, tehát a konkrét esetről nem tudok mit mondani.
Olyankor dudáltak rám, amikor azért nem indultam meg zöld lámpára, mert a kereszteződés túloldalán álltak az autók, már én (legelöl álló) is a kereszteződéshez tartozó zebrán álltam volna meg. Figyeltem a keresztutcát, ahol egy csuklós busz állt: ő is egymás után várta ki a maguk zöldjeit, ő sem mozdult meg. Mögöttem dudáltak, hát egészségükre.
Óóóhhh 😃😃
Próbálj meg kerékpárral közlekedni pesten. 10 percenként kapsz halálos fenyegetést 😃
- Egyrészt bunkó dolog, másrészt meg a kreszbe ütközik indokolatlanul feltartani a forgalmat. Ha valaki így viselkedik, akkor annak illene összekapnia magát.
- Van az a típus, aki akkor is nyom, ha pl 90-es táblánál 95-tel mész, vagy pl dudál ha megállsz a zebránál, az ilyenekkel meg nem kell foglalkozni, pörögjön a hátán mérgében, kit érdekel?
Kiszállok, odamegyek hozzá, és összecsukom az illetőt üléssel együtt. :D
Nem ám! Nem szokásom nekem sem ilyenen felháborodni.
Engem is hidegen hagy.
Vagy esetleg még több gyalogost elengedek...
Volt, hogy már megtapsoltam egy ilyen mutogató nőt...
Egyébként ilyenkor gyalogost, biciklist, kamionost mindenkit kiengedek magam elé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!