A kresz a biciklisekre nem vonatkozik?
Én azt szeretem, mikor jön a kiscsalád a biciklijeikkel, a gyerek tetőtől talpig védőszivacsba csomagolva, sisak, kesztyű, térdvédő, minden istennyila. Fogják magukat, és nem szállnak le a zebrán, akkor se, ha nagyon indokolt lenne a szabályon túlmenően, pl sok a gyalogos, autós, stb. Én egy ilyennek szóltam ki, hogy a gyerekre nem úgy kell vigyázni, hogy a feje búbjáig drága védőfelszerelésbe szíjazod, hanem úgy, hogy megtanítod rendesen közlekedni a szabályok betartásával. Nem akartak megverni, de visszaugattak, hogy ne szóljak bele.
oké, aztán majd ha elcsapja az autó a pulyát, akkor "én szóltam".
1. Köszi a hasznos tanácsot.
2. Ha véletlenül elütné egy autó a szülő is lecsukatnám.
Nem értem a rendőrök miért nem foglalkoznak ezzel?
A múltkor is egy biciklis gyalogost gázolt el,majd elhajtott,majd a rendőrök érkeztek 20 perccel később, amikor már túl volt a biciklis árkon- bokron!
A megelőzés lenne hatékony !
Mindenki tartsa be a Kreszt. A gyalogosok ne sétáljanak a kerékpárúton. A biciklisek használjanak lámpát, ne kerekezzenek a járdán, ne hajtsanak át a piroson.
Az autósok pedig használják az indexet, hagyjanak kellő oldaltávolságot az előzéseknél, tartsák be a sebességkorlátozást, és kanyarodásnál adják meg az elsőbséget a velük párhuzamosan egyenesen haladó bicikliseknek.
Ha ez mind megvalósul, eljött a Kánaán!
66%-os ha jól gondolom, te is egy ilyen biciklis vagy. "Nem tanácsot kértél hanem feltettél egy kérdést."
Meg is köszöntem a "hasznos" válaszod.
De úgy látom több ilyen hasznos válaszra is számíthatunk még töled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!