Agglomerációból bejárni BP belvárosi munkába mennyi idő?
A kiindulópont legyen mondjuk az észak-keleti agglomeráció, Gödöllő, Veresegyház, Fót hármas és térsége. A cél állomás pl a Magyar Nemzeti Múzeum és a Kálvin Tér.
A kérdésem az volna, hogy reálisan mennyi időbe telne mondjuk az ingázás autóval bejárni dolgozni a belvárosba? Reggel 9 óra körüli munkakezdéssel és délután 5 órai végzéssel.
Kérem, hogy budapesti rutinos közlekedők segítsenek a válaszaikkal.
A bulvárban ezeket nem mutogatják, pedig kellene. Mi meg felköltöztünk 6-8 éve vidékről és jóhiszeműen elkezdtünk tömegközlekedéssel járni. Én akkor álltam le vele, amikor másodszor is terrorizálni kezdte egy csapat cigány a buszsofört és az utasoknak végig kellett néznie a show-t. Aztán az asszonyért akkor kezdtem eljárni kocsival, amikor a buszra várva egy hajléktalan elkezdte neki mutogatni a pö**ét, előtte egy héttel a szeme láttára kezdett el pisálni egy másik a buszmegállóban.
Tudom vannak, akiknek ezek a dolgok normálisak, mert megszokták. Nincs ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!