Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az oktató a 6 órám helyett...

Az oktató a 6 órám helyett kitalálta hogy 14 órám van, segítenél, please?

Figyelt kérdés

Szóval ezt az elején nem mondta,csak beültem a kocsiba,elhadarta a forgalmi lényegét,aminek kb a 10%ára emlékszem,aztán a héten mondta hogy ezt vesszük 14. órának. Mert a felét már kifizettem,utalt rá h vigyem a következő adagot.(nem mondta ki.)

Meg hogy szükségem lesz pótórákra.

Azon gondolkodom,hogy a jogszabályi kötelezőt levezetem,és forgalmiért átmegyek másik iskolába,csak ennek még nemigazán jártam utána,a költségeknek.

Itt is akartam adni,vagy akarok adni "dolgot" az oktatónak,hogy átmenjek,de a pótórákkal való lehúzást nem akarom.

Eddig a 6 órában kb csak vezetgéltem,3x volt 'Y" megfordulás, kb ennyiszer egy ívben megfordulás,emelkedőn egyszer,hátra,előre parkolás,nagyjából ennyi. Ez ugye Budapest belvárosa.

A fenti az egyik kérdésem.

A másik kérdésem hogy mivel mindenképpen ki akarom használni ezt az amugyis drága 30 órát,mit gyakoroltassak a vezetővel?

Azt mondta országúti vezetés majd a vége felé.

Nem akarom lehuzatni magam pótórákkal.

Valaki adjon valami ésszerű tanácsot kérem szépen...

21/Lány

2019. júl. 7. 17:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha már nála levezeted a 30 órát akkor ha úgy érzed, hogy menni fog a forgalmi vizsga akkor beszéld meg vele hogy mehess pótóra nélkül vizsgázni.

Akkor megspórolod az iskolaváltást.

2019. júl. 7. 17:53
 12/16 A kérdező kommentje:

"nyomi","probléma van nálad"

igazi gyakorikerdeses anonim válaszok(egy nőnek)

Nem ismeritek a teljes szeletét a dolgoknak,ilyen jelzőket használtok.pfff..magyarok.

Valaki nem tudna ésszerű tanácsot adni? Suli váltáskor meghúzzák az embert? Ha itt levezetem a 30 órát,mostmár figyelni fogom az időt,de utána ha csak forgalmiért mennék át másik suliba,akkor ott is meghúznak azért,ugye?

Tartok az oktatótól,pl mit gyakoroltassak vele?

Azt már megbeszéltem vele,hogy a 30ban benne lesz az 580 km.

Valaki valami ésszerű javaslatot,tanácsot esetleg,hogy ne menjen el rengeteg cash ? Már bevan írva a 14 óra. Hát ez van.

2019. júl. 7. 19:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó,köszi a korrekt választ. Megpróbálom nála elintézni,hogy jelentkezzünk forgalmira már most,kíváncsi vagyok hogy reagál.
2019. júl. 7. 19:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább spórolj az örökségedre, mert ennyi ésszel te biztos nem fogsz tudni 6500-at kifizetni óránként önerőből :)
2019. júl. 7. 19:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt most kivételesen pont nem az oktató a szemét, hanem a tanuló az idióta.

Szinte biztos, hogy dupla óráid voltak, így jön ki az, hogy a 7. alkalom lesz a 14. óra.

"Eddig a 6 órában kb csak vezetgéltem,3x volt 'Y" megfordulás, kb ennyiszer egy ívben megfordulás,emelkedőn egyszer,hátra,előre parkolás,nagyjából ennyi."

És a forgalmi vizsgán is pontosan ezeket kell majd csinálni.

A pótórákat valószínűleg azért említette, mert már most látja, hogy a 30 óra kevés lesz neked. De ezen nem kell besértődni, ez nem lehúzás, csak egyszerűen a legtöbb embernek kevés a 30 óra, kb. 45 az átlagos óraszám. Ezt az elején bele kell számolni.

És nagyon rosszul gondolod, ha tudsz vezetni, akkor nem kell semmiféle "dolgot" vagy "prémiumot" adni az oktatónak.

Ha nem vagy elégedett az oktatóval, akkor ne halogasd a váltást. Úgy hogy a vizsga előtt 1 órával beülsz egy full ismeretlen autóba, egy full ismeretlen oktató mellé, úgy szinte biztos, hogy nem fog sikerülni a vizsgád. És hiába fizetsz, ha durva hibát vétesz, akkor kivágnak, mint macskát szarni.

Attól, hogy nőnemű vagy, még nyomi vagy. Nem tudod, hogy valójában mennyi időt vezettél, elolvasás nélkül aláírsz minden "sz*rt". 21 éves létedre úgy viselkedsz, mint egy 14 éves.

2019. júl. 7. 19:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Micsodi debil vagy, elképesztő.
2019. júl. 9. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!